Új konzoljátékon dolgozik a Remedy

  • Írta: InGen
  • 2010. október 20.
  • Érdekesség
És akkor kezdődhetnek az összeesküvés-elméletek: a Remedy a minap egy új álláshirdetést tett közzé, melyben több embert is keresnek a következő nagy konzoljátékukhoz. Vajon már az Alan Wake 2 készül vagy a finn srácok valami teljesen újba kezdtek bele?

A Remedy Entertainment egészen konkrétan projektmenedzsert, rendezőt és producert keres a következő fejlesztésükhöz. Persze egy ilyen neves stúdiónál azért akadnak követelmények: legalább 5 év, AAA-kategóriás játékgyártásban szerzett tapasztalat szükségeltetik, s persze ki kell költözni a Finnországba, hogy a szerencsés választott a helyszínen dolgozhasson.


Az álláshirdetés érdekesebb része azonban, hogy a projektet kifejezetten AAA-kategóriás konzoljátékként tüntették fel, s az egyetlen megjelölt konzol az Xbox 360. Ez tehát azt jelentheti, hogy a srácok az Alan Wake 2 fejlesztésébe fogtak bele, hiszen az a név továbbra is a Microsoft tulajdonában van. Vagy elképzelhető, hogy a Microsoft "támogatja" őket valami teljesen új témában? Akit érdekel a meló, az kukkantson be ide.

18.
18.
Vopesz
Sztem tuti az Alan Wake 2 lesz, legalábbis a Writer végén elég árulkodó utalás van rá, egyből az volt az első gondolatom, hogy ok, megnyugodtam, jön a 2. Erre most ez a hír...
16.
16.
Yagami Light
#12: Én is furcsálltam egy kicsit a harcrendszerét , de azért megbékéltem vele. Mondjuk a Fatal Frame-ben az, hogy a szellemeket fényképezőgéppel kellett írtani, ahhoz kicsit több idő kellett, hogy megszokjam, de hangulat kárpótolt mindenért, csakúgy mint az Alan Wake-ban.
15.
15.
NinjaNorb
remélem még ebben a generációban kijön az alan wake 2:D
14.
14.
Yami
Programozót nem keresnek? :D Játékfejlesztésben még nincs tapasztalatom, de nagyon lelkes vagyok. :D
12.
12.
LtGlove
Remélem ha a Alan Wake 2 csinálják, nem cseszik úgy el mint az első részt. A grafika zsír volt, a sztori szintén, a hangulat szintén, de ez a zseblámpás zombifavágó vadászatra épülő játékmenet.... tiszta gáz.
11.
11.
pepsus
AW2-nek örulnek :)

8: Jajjjj de megmondtad a tuttit dicsák. Na bujj vissza a barlangodba de segglyukszagu troll!
7.
7.
megalonagyix
hát inkább Max Payne lenne multiplatformban... az AW közelébe se érhet.
6.
6.
tabu3x
Ez csak azért nem jó hír, mert már megint csak xbox-ra fejlesztenek. Csinálhatnának vmi multplatform játékot a fúk.
5.
5.
Giga0509
4.
4.
Top Secret
Állat csak olyan jó legyen mint az Alan!
3.
3.
nincstelen
Hát nem lenne rossz, ha lenne Alan Wake folytatás. De egy hasonló stílusú játéknak is örülnék!
1.
1.
chris360
Hát nagyon remélem az Alan 2nek állnak neki!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...