The Force Unleashed II és Black Ops gépigények

  • Írta: InGen
  • 2010. október 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A sors úgy rendeltette, hogy az őszi-téli szezon két nagyágyújának PC-s gépigényei egyszerre fussanak be, én pedig úgy rendeltettem, hogy erről egyetlen hír szülessen. Mert PC-s gépigényekről írni nem éppen a legérdekesebb vagy legizgalmasabb dolog.

Mindenféle extra szöveg nélkül, beszéljenek helyettem a specifikációk, a megahertzek és a memóriák.

The Force Unleashed 2 PC-s gépigény:

Processzor:

  • Minimum: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz vagy AMD Athlon X2 5200+
  • Ajánlott: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz vagy AMD Athlon X2 6000+


Memória:

  • 2GB


Videókártya:

  • Minimum: ATI Radeon HD 2600 / NVIDIA GeForce 8600 GT
  • Ajánlott: ATI Radeon HD 4800 / NVIDIA GeForce GTX 260


Egyéb:

  • 10GB szabad hely
  • DirectX 9.0c kompatibilis hang
  • Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7




Call of Duty: Black Ops PC-s gépigény
(itt egyelőre csak a minimum gépigényt tudjuk):

Processzor:

  • Minimum: Intel Core2 Duo E6600 vagy AMD Phenom X3 8750


Memória:

  • 2GB


Videókártya:

  • Minimum: 256MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950Pro


Egyéb:

  • 12GB szabad hely
  • DirectX 9.0c kompatibilis hang
  • Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7

 

47.
47.
Starkiller89
#34: ezzel mindenki igy van h berakja és élvezi :D:D:D:D
46.
46.
Vaan11
Egyébként meg mégis hogy fér rá a TFU 10 GB-re???
45.
45.
Vaan11
Komolyan nincsen ennek a vitának semmi értelme! Aki a konzolra szavaz az a konzolra szavaz,aki meg a pc-re az a pc-re.Én speciel a pc-re szavazok.De ha a konzolon minden 1 milliószor jobb lesz,akkor is arra szavazok.És fura én is kibírtam tavalyig egy jó 7 éves géppel.Nem kell azt a pc-t sem mindig fejleszteni.Nekem elfutott még a dupla akkora igényű cucc is perfektül.
44.
44.
Vaan11
Komolyan nincsen ennek a vitának semmi értelme! Aki a konzolra szavaz az a konzolra szavaz,aki meg a pc-re az a pc-re.Én speciel a pc-re szavazok.De ha a konzolon minden 1 milliószor jobb lesz,akkor is arra szavazok.És fura én is kibírtam tavalyig egy jó 7 éves géppel.Nem kell azt a pc-t sem mindig fejleszteni.Nekem elfutott még a dupla akkora igényű cucc is perfektül.
43.
43.
Semmer
Annyira jó, hogy sok hülyegyerek állandóan szítja a vitát itt a pc vs konzol "háborúban".
Én személy szerint kipróbáltam a ps3-at és az xbox360-at is, de egyik sem az én világom. Nem rossz egyik sem, de nekem valahogy nem kellenének. Majd talán a fiamnak, ha nagyobb lesz.
Nem kell 500.000 forintot költeni egy pc-re sem, érdekes módon a lassan 4 éves konfigomon még nem nagyon fogott ki játék. És 4 év alatt 2 fejlesztésem volt összesen, egy alaplap meg egy táp. De az is csak azért, mert nem szerette, amikor a villám belecsapott a közeli trafóállomásba...
Aki meg annyira elvakultan odavan a konzolokért azoktól csak egyet kérdeznék: Ti a konzolotokkal eddig mennyi pénzt kerestetek? Naugye... Mivel nekem a pc munkaeszköz is egyben, durván kéthavonta hozza vissza az eredeti árát... Na akkor melyik is az olcsóbb?
42.
42.
caleb007
Basszus ti észreveszitek, hogy min veszekedtek? Ráadásul milyen ÉRVEKKEL?
Most nem tudom, de én szerintem ez az önigazolgatás csak azoknak lehet ilyen fontos, akik kételkednek a saját választásukban.
Nekem van szerencsém egy PC-t is, meg egy konzolt is birtokolni. Csodák csodájára, én mindkettővel eljátszom, ha jó játékkal játszok. PC-hez van egér, ha akarod akkor gamepad is. konzolhoz meg célzásrásegítés. A grafika meg soha nem volt szembeötlően különböző.
Sajnos Magyarországon kevesen tehetik meg, hogy erős PC-jük meg konzoljuk is legyen, és abból ered ez a sok hülye vita, mert mindenki szeretné érezni, hogy igen, jobban járt mint aki a másik platformot választotta.
Vitatkozni hülyeség ezen, de nem is érdemes mert az ellentábort soha nem lehet meggyőzni.
41.
41.
Adamknight
#40: Akárki akármit mond az a legnagyobb idióta aki azt mondja hogy ez a legjobb, vagy az a legjobb. Mind a kettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai.
40.
40.
Fetto
akárki akármit mond, játékra a konzol a legjobb!Feltéve ha nemvagy milliomos hogy fejlessszed a pc-d állandóan
39.
39.
Fetto
konzolokról csak annyit hogy amikor én megvettem az xboxomat j, akkor egy hasonló teljesítményű gép legalább a konzol háromszorosába került!
Ugyhogy bszátok meg a pc-teket
..
34.
34.
Josiix
Ugyan már gyerekek mindig elkezdi valaki, ezt a hülyeséget hogy melyik a jobb :S .
Nekem erről csak az a véleményem, hogy mindenki azt használjon amit akar. Én pl x-box-os vagyok mert bele untam abba, hogy a gépemre egyfolytában költeni keljen és amikor már azt hiszem, hogy jó lesz egy darabig akkor félév után már megint rá kellene költenem, hogy fusson max grafikán a game, ezzel szemben most ilyen problémám nincs csak megveszem berakom és élvezem :D:D Ezzel nem akarom elítélni a pc-seket de én már szívesebben konzolozom.
30.
30.
Yagami Light
#28: Szerintem FPS-hez billenytyűzet és egér a legideálisabb, TPS-hez meg a controller. PC-n szebbek a játékok ez igaz, de azért nem 2X. Egy kicsit túlzás.
29.
29.
Kyuubi
#28: Nem kell vele foglalkozni, a srác egy segg, szerintem ő se gondolja komolyan.
28.
28.
aludttej
Egyes embereket nem értek: miért lenne jobb egy kontrollerrel szerencsétlenkedni, mint egy egeret rángatni? Egy FPS játékhoz a legtökéletesebb eszköz az egér, ahova rántod, oda néz az ember. Nem is értem miért lenne jobb konzolon a Cod, mindig is jobb volt pc-n. És #20-nak üzenném, hogy ennyire sötét valaki nem lehet, teljesen csőlátása van a csávónak. És nincs is igaza. Egy mai, fejlett pc-n 2x jobban néz ki a játékok többsége, mint a konzolos verzió. És az fps is több pc-n. Tehát nem, tudom miért jobb konzolon a cod, ha valaki tudja, magyarázza meg nekem, legyen olyan kedves! (előre is kösz xD)
27.
27.
Hondoro
Igen, ez a játék konzolra valo. En hatalmas SW fan vagyok, ezért is orultem hogy játszattam a pc-s verzioval, de 10 perc utan uninstallaltam a gémet mert az iranyitas borzaszto volt. Remelem javitjak a 2-esben...
26.
26.
Berencsit
na nekem is csak a ram van meg. :D a procim 4200+os. :S most vgay beújitok egy gépet, vagy meg se veszem. :S tök szar. a játék maga nagyonjó, de amíg nem csinálok valamit ezzel a géppel, addig nem veszem meg. azért a csapat megint jol kitolt velem/velünk egyszerű emberekkel. :(
23.
23.
HorvathD
#: Én konzolos vagyok és most fájóan igazad volt :)
Lehetne itt érvelni meg piszkálódni,de ízlések és pofonok kinek mi jut-tellik-tetszik...magán dolog.Nem vagyok egy nagy PC-s de a black opsnak elég kemény a gépigénye(Minimum) :O
19.
19.
petimanus
A TFU2-n meglepődtem. Egész jól optimalizálták...Szerencsére ez már gyárilag készül pc-re is és nem csak átportolják.

COD-on viszont meglepődtem...Nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni, meglássuk, hátha az ajánlott sem lesz sokkal több.
18.
18.
christopher24
#4: nekem intel core 2 duo 2ghz van a gépembe
szaggatva, de elment rajta
a legtöbb játékhoz erős proci kell és az enyém nem a legjobb, épp h elmennek az új gamek rajta
17.
17.
Kyuubi
#14: Konkrét dolgokat nehéz kiemelni hogy miben szebb, talán a kidolgozottság és a textúrák felbontása miatt jobban néz ki az összkép. Konzolokról pedig az exkluzív címek alapján dönts. PS-en ingyenes a multi, ami mellett van egy fizetős szolgáltatás is, amiért különböző extra tartalmakat illetve kedvezményeket kapsz, de a multi, a network stb... ingyenesek. Ha jobban érdekelnek a pro/kontra érvek egyik vagy másik konzol mellett, akkor érdeklődj a fórumon, itt erősen off topic.
16.
16.
adriano28
#2: kis grafiba tuti megy
15.
15.
adriano28
huh lol még az ajánlottban meg van mind2
am nem nagy gépigény nagyobbra számítottam
14.
14.
Starkiller89
#13: szebb a grafikája mint az első résznek? és ha igen mi az amit egyből észrevenni rajta? most tervezek konzolt venni (már másodjára) eddig mind2 volt egyszerre, de nem tudom h ps3 vagy x360. eddig x360 felé húz a szívem :)))) ja és csak eredeti gamet akarok rá venni, tehát az új x360 lesz a nyerő ha arra esik a választás, egyedül csak a fizetős live zavar edig, mer ps3-nál ingyen van a multi :) vagy ott is lesznek változások? előre is köszi :):)
13.
13.
Sun9us
Én nem izgulok, mert box-on tolom. Most zúztam végig a TFU2 demóját, eszméletlenül gyönyörű a grafikája. (Az a baj, vele, hogy szerintem hard-on is túl könnyű. Starkiller2 meg dupla fénykardal megközelítette Chuck Norris-t. )
12.
12.
shooter1234
Hmmm.... Fincsi. A procin kívül minden megvan, nálam az messze elmarad a "minimumtól" (x2 4200+). De remélem énis hogy menni fog a cod.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...