A Halo: Reach a legkeresettebb játék idén

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 21.
  • Toplista
Link másolása
Igen, tudjuk, hogy van még hátra pár hónap az idei évből, de az NPD Group legújabb összeállításának jóvoltából már kiderült, hogy melyik játékokból fogyott a legtöbb az Egyesült Államokban eddig. A listát a Halo: Reach, a New Super Mario Bros. Wii és az Xbox 360-as Red Dead Redemption vezeti.

Egy korábbi változtatás révén az amerikai játékeladásokat összegző NPD Group már nem havi bontásban teszi közzé a legnépszerűbb játékokról szóló számadatokat, hanem platformonként, az egész évi teljesítményt összevonva. Az új lista szeptember 30-ig eladott példányok alapján készült.

A legjobb tíz élén az Xbox 360-exkluzív Halo: Reach áll, amelyből mindössze két hét alatt 3,3 millió példány fogyott el a Microsoft szerint, és már az első napon 200 millió dollárt hozott a készítők konyhájára. A második helyen szintén platform-exkluzív anyag áll, és nem is a New Super Mario Bros. Wii az egyetlen Nintendo-játék a listán: a Pokemon SoulSilver Version a negyedik, a Super Mario Galaxy 2 az ötödik,  a Wii Fit Plus a hatodik, a Just Dance a kilencedik, a Wii Sports Resort pedig a tizedik lett. A PS3-exkluzív címek közül a God of War III jutott be a legjobb tíz közé.

1. Halo: Reach (Xbox 360)
2. New Super Mario Bros. Wii (Wii)
3. Red Dead Redemption (Xbox 360)
4. Pokemon Soulsilver Version (DS)
5. Super Mario Galaxy 2 (Wii)
6. Wii Fit Plus Balance Boarddal (Wii)
7. God of War III (PS3)
8. Call of Duty: Modern Warfare 2 (Xbox 360)
9. Just Dance (Wii)
10. Wii Sports Resort Wii Motion Plusszal (Wii)

Folytatás a következő hónapban: bár a lista impozáns, az összeállításra az őszi nagy hajrá előtt került sor. Az elkövetkezendő hetekben kapunk majd néhány olyan játékot, amely alaposan megváltoztathatja a tízes lista arculatát.

16.
16.
McDuff
#9: am meg a box-os MW2 is a listán van,mellesleg sokkal régebbi mint a God of War,sőt a Halo 3-at is rendszeresen veszik,mindig a listán van még itthon is!
ezzel a hozzászólásoddal hogy "multi miatt veszik blablabla" meg nem magyaráztál el semmit,PS3-ra is vannak naon jó multis játékok azok miért nincsenek itt,hö?
15.
15.
McDuff
#14: úristen bzdmeg,milyen ember vagy te?!-.-'
14.
14.
Jinbobo
#11: Van Tekken 6-od? Abba elintézhetnénk a viszályt! Mellesleg a Halo azért fogyott jobban mert azt eredetibe vette meg a többség azért mert úgy tud Online-zni vele! Aki kiírta volna az nem tudott volna multizni vele! Erről ennyit! Ez a válasz arra miért vették meg sokan. Amúgy meg nem szoktam veszekedni, csak leírom a véleményem.
13.
13.
NinjaNorb
#12: VIKING STLYE JEEEEEEEEEEExD elnézés az értelmes megnyilvánulásért de ezt nem lehetett kihagyni:)
12.
12.
vytros
#11: Mennyire igaz :)

Nekem csak PC-m meg Boxom van, de sztem a platformokról veszekedni olyan mintha azon vitatkoznánk hogy mivel együk meg az ételt. Természetesen (nem utalva egyik gamer társadalomra sem, komolyan), a kínai evőpálcikával fog enni, az ősember kézzel, az európai meg késsel, villával, a viking meg összetöri az asztalt.
11.
11.
hakydakillah
9. te nem vagy normális... ennyi...

Pc, PS3, Xbox 360. PSP tulaj vagyok.. Akkor szerinted??? Nem vagyok fanboy mint TE, csak élvezem a kritikát, és nem halok bele, ha valamilyen PS vagy Xbox játékot kritizálnak, mert gyakran igazuk van, nem akarom állítani foggal-körömmel az ellenkezőjét...

Mindenhol mindenkivel veszekszel... GT-nél asszem a DLC-kről beszéltünk normális keretek között, nem a TE paraszt stílusodban.. Itt is csak egy normális kommentet írtam, ami senkit se zavart, csak a te FANBOY fejedet.. a God of War triliógia meg a kedvenc játékaim egyike, szóval nem kell hogy kioktass...

Felteszem újra a kérdést, csakúgy mint már mások ellőttem - Miért rontod itt a levegőt?? Miért nem tudsz normális ember módjára kommunikálni itt az emberekkel?
10.
10.
NinjaNorb
nem véletlen hogy vezet a reach még a halo1nél is jobb lett nagyon odatették magukat a srácok GOTY boxon meg eddig tényleg a legjobb:D kíváncsian várom a crysis2őt mert FPS fronton még az üthet nagyon meg még a bulletstorm:D
9.
9.
Jinbobo
#5: God of war 3 a 7. helyen! Mikor is jelent meg a God of war3? ÉV elején (április tájékán!) És hetedik hely! A Halo most új game azért van első helyen, de ha 6hónap elteltével is benne lesz a Top 10-be akkor le szólhatod! Mellesleg a God of war 1000-szer jobb az összes előtte lévő címnél! Aki nem próbálta az próbálja ki, utánna ő is ezt mondja majd! Amúgy meg Te, haky, vagy hogy a csába hívnak, ps3 vagy xboxos vagy? Mert a GT hírnél is irogatsz.
8.
8.
Top Secret
Ez várható volt ha jön a az új Gears of War akkor az fogja vezetni de wii-re a Just Dance.haha
7.
7.
Zauder
#5: Amerikai eladások :) Ott toronymagasan a box vezet.


6.
6.
TEEBEEX360
Nahát.Ez aztán nem lepett meg.Tényleg fantasztikus egy játék.Jól össze rakták az utolsó BUNGIE-s HALO-t.
5.
5.
hakydakillah
Érdekes, hogy a PS3 feltöréséig a PS3 fanboyok folyton azzal jöttek, hogy az Xbox csak azért fogy mert van warez, és a játékokat csak letöltik, de a listát nézve csak egyetlen egy PS3-as cím szerepel a listán.
4.
4.
bzsp
a Halo Reach év végén is az első helyen fog állni, de sztem ezzel nem mondok újat.
3.
3.
McDuff
#1: csatlakozom,sztem is!tnap toltam ki és a vége hát az vmi fantasztikus!miket beszélek,az egész játék 1 élménybomba volt!alig bírtam letenni!eddig a 3. rész volt a legjobb,de most már kimerem jelenteni hogy ez a legjobb Halo!
pedig télleg nem nyújt semmi újdonságot,semmi óriási plusszt,szal megértem azokat akiknek nem jön be,de ezt a játékot végig kell tolni és csak utána lehet véleményt mondani!1 óra játék után nem lehet.és aki ezt kijátssza annak garantálom hogy tetszeni fog!
2.
2.
Gt17
1*
Szerintem meg a Gears of War :).De az idei halo,ezek szerint igen jóra sikeredett,sajna még nem volt részem hozzá.
1.
1.
zsilvolgyi
Szerintem a HALO a legjobb XBOX-os game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...