A Capcom számolt a DmC körüli felháborodással

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Az elmúlt hetekben talán az új Devil My Cry, azaz a DmC csapta le a biztosítékot a legtöbb játékosnál: a Capcom a brit Ninja Theory-nak szervezte ki az új játék munkálatait, akik nem voltak restek Dante külsejét is alaposan átalakítani - a rossz hír az, hogy ez egy is marad, a kiadó pontosan így tervezett mindent.

A DmC reboot lesz, nem véletlenül használják az eredeti cím rövidítését a készítők, és nem véletlen, hogy a játék grafikai stílusa is gyökeresen megváltozik, beleértve a főhős, Dante külsejét is - a játékmenetből ugyan még nem láttunk semmit, de valószínűleg előre borítékolhatjuk, hogy a program ezen részét sem hagyják változatlanul a srácok. Alapvetően ezzel a hozzáállással nem lenne baj a Ninja Theory részéről, azonban az új Dante olyannyira más, hogy ezt a rajongók többsége nem hagyta szó nélkül, a felháborodás óriási.

Talán nem meglepő, de a Capcom előre eltervezte, hogy a rajongók így fognak reagálni. "Fogadok, hogy bármilyen változtatásra így reagálnának" - mondta Christian Svensson, a Capcom egyik igazgatója. "Tudunk erről, és tudtuk, hogy ez így lesz. Őszintén szólva, szerintem itt egyfajta stratégia volt, hogy beszélgetést és párbeszédet generáljunk, és úgy gondolom, drasztikusan nőtt a cím láthatósága amiatt, hogy új Danténk van."

Ergo a cél az volt, hogy felhajtást csináljanak az új rész körül - mit ne mondjunk: sikerült! Svensson azt is kijelentette szerint nincs értelme a régi külsőért agitálni, Dante kinézete már nem fog változni.

"Az eredeti koncepció az volt, hogy olyan Dantét hozzunk vissza, aki jelentősen hasonlít arra a Dantéra, akit mindenki ismer és szeret" - folytatta, majd hozzátette, hogy ennek ellenére többek között Keiji Inafune és Hideaki Itsuno is azt mondta nekik, hogy ezúttal komoly változtatásra van szükség.

41.
41.
mark825
Nem tom sztem semmi gond nincs az új DANTÉVAL.Na ja 1 kicsit télleg fura de sztem faxa.
40.
40.
rossitibi
#39: Kár hogy kihagytad a DMC3-at! Azt még próbáld ki! Nem fogsz csalódni! Szerintem a legtöbb mai játékot is simán veri! Én személy szerint még capcomos játékot sem fogok venni többet,pont amiatt hogy ennyire semmibe veszik a népet! Tudták hogy ez lesz,mégis megcsinálták! Nem értem mért! Ne a kedvenc kajádat edd,itt van egy sokkal szebb,egy mai technológiával készült sokkal coolabb,tápos felfújt íztelen szar,amiből minden hiányzik amit szerettél,de hidd el sokkal jobb lesz....hát az anyátok pics..ját!
39.
39.
Devil
Utána vártam az uj részről az infokat.És kisebb nagyobb várakozás után meg kaptam-sajnos.Úgy látszik ahogy növekszik a játékipar (és a pénztárca) egyre nehezebb lesz nekünk gamereknek jó játékokat ki horgászni a sürüjéböl,és egyúttal a régi címek folytatásábol is.Én nekem csak egy üzenetem van a tisztelt fejlesztöknek:nem csak a mennyiség hanem az eladásból származó profit-amit nagyobb részt a cég nevével ellátott nagy címek rajongói finanszíroztak,mindaddig amíg be nem sokalunk,és néhány érv múlva azt kérdezzük egymástól-emlékszel még capcomra-az meg mi egy ..,,?
38.
38.
Devil
és nem a sorozat védjegyéhez társult game.de ezt folythatnám dino crisissel,a devil my cry 2-vel stb.Igaz a 3-ba már belese fogtam.De a DMC 4 megjelenésével mondom meg próbálom új generációs konzolos-hát ha.Elinditottam a gamát,és már az elején tudtam az első bevezető videón :ezaz a capcom megcsinálta ismét magához tért vissza jött közénk,egyszerü halandó gammerekhez,és olyat csinált ami a DMC 1 is elsöpri
36.
36.
Devil
Hello gamer bajtársaim.Én még a capcom fanságom a resi 2-tővel kezdtem.Töbször végigtoltam,hogy mindent megszerezek benne.Utána resi1 megvettem,az is nagyon jó volt sörös éjszakába nyúló parás estéken.És jött a dino crisis1,ha még nem vagy paleantologus is bejött minden rettegéses,de tulélem fannak.Aztán jött az action combo devil my cry 1 ami maga nemében nekem egy új dimenzot nyitott a játék világban!Amit töbször végigtoltam a must die fokozatott bezároan.Még meg kell említeni a távol keleti hentelős onimusha 1-et ami rövid,de brutál jó játék volt.És aztán jött a fekete leves: resi 3 még elment aztán 4-5 ami már 1 jó hent
33.
33.
rossitibi
Édes kevés lenne csak Dante alakját visszaváltoztatni! Nagyon elkanyarodtak az egésztől minden téren!
32.
32.
NinjaNorb
#31: ne várj tőle sokat de pop cornal meg kólával megéri megnézni főleg ha valami haver átjön:D
31.
31.
Adamknight
Hát ez kész. Most komolyan kedvem lenne szétverni néhány fejet a Capcom-nál (kár hogy ezt a falam bánta a gépem mellett, mert úgy felhúztam magam ezen a híren, hogy beleütöttem egy nagyot, aminek következtében lejött róla a festék, meg be is horpadt eléggé XD): De most komolyan ez a "főhős" megérdemli az Anti-Son of Dark Knight Sparda címet. Az meg hogy minden változtatás miatt felháborodtak volna a rajongók megint csak röhejes! Ha csak kicsit változtattak volna a DMC-n akkor TALÁN oké lett volna (Nem mondom páran akkor is tiltakoztak volna), na de ilyen drasztikus beavatkozást mint ez...
Abban bízom hogy hatalmasat fognak bukni ezzel a játékkal és akkor csinálnak egy re-reboot-ot és visszahozzák az eredeti Dante-t.

Ui.: Van DMC anime is (A régi Dante-val). Én még nem láttam, de aki igen az elmondaná hogy van e értelme megnéznem?
30.
30.
ZERO88
Most nem azért de amióta kezd nyugati játékokat gyártani a capcom azóta nem nagyon szeretem ezt a céged! Miért nem maradnak meg a régi dolgoknál mint a vanqiush? Utóbbi idők legjobb akciójátéka!
29.
29.
ZERO88
Ez már kezd magyarázkodás szagúnak hatni hogy miért is lesz bukta a játék!
És hogy ezt ők így akarták meg minden:D
28.
28.
Jinbobo
#27: Tévedsz, mindíg is nagy rajongója volt a DMC-nek! Persze lehet belőle jó hentelős game, csak egy ilyen ocsmány figurával sok FAN ki sem próbálja majd. Remélem egy Demot adnak majd megjelenés előtt mert én mindenképp kiakarom próbálni. Sajnálom a Fanokat (én is az vok) de hiába gyűjtik az aláírásokat, ez már leszögezett tény. Mint már írtam tényleg csak abban reménykedek hogy valami DLC formájában letölthetővé válik a régi Dante. De ez csak remény.
27.
27.
BloodyDeath
Hát nem tudom. Az biztos, hogy ha jó kis hentelös gémet adnak ki, én megveszem, attol fügetlenül, hogy ki volt és hogy nézett ki Dante.
Nem voltam sose valami hu de nagy rajongoja ennek a szériának. Csak szeretem a stilusát, ergo a gémet is.
De természetesen a fanok máshogy látják.
De az tuti, hogy nem nagyon örülnék annak, ha pl.: Kratos bából egy nyálgépet csinálnának.
26.
26.
NinjaNorb
#25: pl a vanqiush főszereplője az kurva nagy arcxD már akkor lett volna valami ahhoz hasonló:D
25.
25.
rossitibi
#24: TomGoodman-nak igaza van! Nekik kéne kinyalni a mi seggünket! Csak ezek a férgek a nyugatét nyalják! De azt sem akarom elhinni hogy ott erre van igény! Igaz néha megy a nyálazás ott is de a legtöbb film normális!Fasza főszereplőkkel! Nem hiszem hogy ez kell nekik! Ez is csak duma! Ja és hakydakillah te is jól beszélsz!
24.
24.
NinjaNorb
#23: csak az az idegesítő hogy lejáratják a kedvenc játékomat:@remélem csődbe megy ez a szar capcom...
23.
23.
rossitibi
#22: Én is reménykedtem,egészen eddig! :(
22.
22.
NinjaNorb
#21: persze am már rég aláírtamxD de akkor még azt hittem hogy a fanoknak csinálják a játékot nem maguknak...
21.
21.
NinjaNorb
#20: erről a részről sajna már le kell tenni:/ ez már nem devil may cry én úgy fogom fel...
20.
20.
rossitibi
Írjátok alá! Legyünk minél többen! Hátha mégis...
http://www.petitionspot.com/petitions/Dmc/
18.
18.
givi6
nekem megvan dmc 4, tesom tolja
de ez a dante..uj dante
egyszerűen undorito, olyan mint egy 'snob nemesi molyfing' értitek
a régiban az volt jo hogy fehér volt a haja és emo-s is volt, nem nagyon de emos
17.
17.
rossitibi
Igazából tényleg nem érdekli őket a rajongótábor! De akkor kinek csinálják a játékot???? Saját maguknak?? Nem hiszem el hogy ekkora pöcsök! Mért egy jól bevált játékot kell alaposan átdolgozni meg elbaszni? Melyik ökörnek vannak ilyen ötletei??Mért vettük a DMC-t?Azért mert úgy volt jó ahogy volt! Dögölj meg capcom! Rohadj meg! Remélem csődbe mész!
16.
16.
vuliem
Ööööö... Te jó f@sz, hogy néz ki ez a főhős? Nem játszottam egyik DMC-vel sem, nem is ismerem igazán, de mint kívülálló azt kell hogy mondjam, hogy ezt rendesen elbaszorintották. Mint egy rossz búza, komolyan mondom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...