Megérkezett a Football Manager 2011 demója

  • Írta: Szkot
  • 2010. október 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Sports Interactive és a SEGA jóvoltából november 5-én érkezik a Football Manager 2011. Eddig olyan információkat kaptunk, miszerint az elődökhöz képest jóval tágabb menedzselési lehetőségek lesznek elérhetőek, és ha nem is gyökerestül, de a játékmenetet is jelentősen megreformálják. Most lehullt a lepel!

A Steamről már csütörtök óta elérhető a demó, tegnap pedig ettől a rendszertől függetlenül, a hivatalos oldalról is letölthető. Két változat közül választhatunk: az egyik az úgynevezett "Vanilla", mely angol nyelven játszható, csak Angliát, valamint Skóciát tartalmazza és mindössze 300 MB.

A másik egy bővített változat: a "Strawberry" már több nyelven játszható, tartalmazza Angliát, Skóciát, Franciaországot, Spanyolországot, Portugáliát, Olaszországot, Norvégiát, Dániát, Svédországot, Brazíliát, Argentínát, Chilet és gépeinken 1.12 GB helyet foglal.

Ez utóbbi kompatibilis a hamarosan megjelenő végleges változattal is, ami annyit jelent, hogy az itt készült mentéseinket importálni tudjuk majd a teljes játékba. Hogy a fejlesztők mennyire váltották be az ígéreteiket, most kiderül!

Innen tudod letölteni a demókat!

2.
2.
zsilvolgyi
1.
1.
Top Secret
Hát szerintem nem fogom kipróbálni de a foci kedvelőknek kedvez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...