Football Manager 2011 MAC, PC, PSP

Idén is kap új részt a Football Manager-sorozat: a 2010-es játék PC-re, Macintoshra és PSP-re jelenik meg - utóbbi Handheld alcímmel.
1590330900

Beperelte a Manchester United a Segát

Bíróság elé viszi a Segát a Manchester United a Football Manager miatt, miután az csak a csapat nevét használta fel, a címerét már nem licencelte. A készítők szerint ezzel a korábbi években még semmi probléma nem volt.
1364916070

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1300094509

A játékipart is megrengette a japán földrengés

A pénteki Japánban történt földrengés és szökőár a játékipart is menetrend-változtatásokra, illetve jótékonysági akciókra sarkallta: a szigetországban több online játékszolgáltatás leállt, bizonyos megjelenések csúszni fognak, és a játékbemutató rendezvényeket is később fogják megtartani.
1296921696

Sega - csökkenő eladások, növekvő nyereség

Úgy tudta megduplázni a nyereségét a Sega, hogy közben az eladásokból származó bevétele csökkent. A kiadó újdonsült slágercímei közül a Sonic Colors szerepelt a legjobban, de a Platinum Games új akciójátékának, a Vanquishnek és a Football Managernek is sokat köszönhet.
1289231642

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Új sorozatunkban naponta, kétnaponta egy utolsó erőbedobással még megpróbálunk összeszedni Nektek egy kisebb csokor hírt. Ezek rendszerint olyan információk vagy előzetesek lesznek, amelyeknek nem feltétlenül jutna hely a hétköznapi hajtásban, de ezekben az összeállításokban megemlékezünk róluk.
1288618779

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő hét nap kevésbé lesz izgalmas, mint a korábbi hetek, mert bár megjelenésből lesz bőven, a mezőny jelentősen hígabb, mint eddig. Nem baj, titokban már úgyis a jövő hétre készülünk, hiszen november 10-én jelenik meg a Kinect és lesz hozzá sok új játék is.
1287912975

Megérkezett a Football Manager 2011 demója

A Sports Interactive és a SEGA jóvoltából november 5-én érkezik a Football Manager 2011. Eddig olyan információkat kaptunk, miszerint az elődökhöz képest jóval tágabb menedzselési lehetőségek lesznek elérhetőek, és ha nem is gyökerestül, de a játékmenetet is jelentősen megreformálják. Most lehullt a lepel!