Visszahívják a hibás Shaun White lemezeket

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony megerősítette, hogy a Shaun White Skateboarding PS3-as változataival gondok adódtak, hiszen gyártási probléma merült fel, a Ubisoft kénytelen volt visszahívni a kiskereskedőkhöz kiküldött rossz Blu-Ray lemezeket. Az október 28-án esedékes megjelenést ez a malőr szerencsére nem érinti.

A gyártási probléma kizárólag a tengeren túlon ütötte fel a fejét, így az európai változatok és más platformok tulajdonosai teljes biztonságban érezhetik magukat. A hibát egyébként nem a lemezek gyártásáért felelős üzem követte el, hanem a Sony már eleve egy selejt példányt küldött sokszorosításra - még szerencsre, hogy a Ubisofttal karölte elismerték a tévedést és már csütörtökön küldik az új, makulátlan példányokat a kiskereskedőknek. Így a tervezett megjelenési dátumot, az október 28-át is tartani tudják. A webáruházak egyébként már most is rendelkeznek a megfelelő lemezkészletekkel.

A játék első látásra nem nyerte el tetszésünket, színes-szagos világ, ahol a mi gördeszka-tudásunkkal kell boldogságot csalni az emberek arcára, megelőzve ezzel a mételyként uralkodó szürkeséget a hétköznapokból. Jól olvastátok, ez a Shaun White Skateboarding célja.

5.
5.
givi6
ilyenek megtörténhetnek, de azért nem ártana ellenőrizni hogy nem selejtes-e az áru... amugy is boxos vok nekem mindegy :D
3.
3.
Top Secret
#2: Hát van ilyen ők is emberek!
2.
2.
zsilvolgyi
1.
1.
Top Secret
Hát nekem se tetszik sokkal jobb a skate sorozat szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...