Shaun White Skateboarding , PC, PS3, X360

A snowboardban is kiváló eredményeket elért Shaun White most másik kedvenc sportágának, a gördeszkának tiszteleg a Ubisoft új sportjátékában.

Shaun White Skateboarding teszt

Azt hittem, ha ökörködésről és gördeszkáról van szó, a Tony Hawk-sorozat már ellőtt minden puskaport a témában, elvégre a Jackass-társulat bevonásával készült epizódot nehéz überelni. A Ubisoftnak mégis sikerült, igaz, a Shaun White Skateboardingban kevés az ökörködés, inkább maga a játék egy ökörség.

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!

Óriási lebőgések voltak a múlt hónapban

Nem véletlen, hogy a vártnál kisebb mértékben nőttek az amerikai játékeladások, elemzők szerint egy sor húzócímnek vélt program hasalt el a kasszáknál októberben. Többek között lebőgtek a legújabb Nintendo-exkluzív címek, az új Tony Hawk-részből pedig nevetséges 3 ezer példány kelt el!

Visszahívják a hibás Shaun White lemezeket

A Sony megerősítette, hogy a Shaun White Skateboarding PS3-as változataival gondok adódtak, hiszen gyártási probléma merült fel, a Ubisoft kénytelen volt visszahívni a kiskereskedőkhöz kiküldött rossz Blu-Ray lemezeket. Az október 28-án esedékes megjelenést ez a malőr szerencsére nem érinti.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!

E3 2010: Ubisoft konferencia LIVEBLOG

Jó lenne már aludni, ugye? Meghiszem azt, de hát nincs mit tenni, ha a Ubisoftról van szó, illik virrasztani egy picit tovább - mondjuk, úgy hajnali két óráig!

Friss képek landoltak a galériában

Új képek érkeztek a galériába, többek között vannak Arcania: Gothic 4, Crackdown 2, FEAR 3, Front Mission Evolved, Knights Contract és Mafia II látnivalók is.

Környezettudatos intézkedéseket hozott a Ubisoft

A Ubisoft bejelentette, hogy a jövőben nem adnak papíralapú kézikönyvet a játékaikhoz és a DVD-tokokat is újrahasznosított műanyagból készíttetik majd.

Gördeszkás játékot fejleszt a Ubisoft

Shaun White kiváló eredményt ért el az idei téli olimpiai játékokon snowboard sportágban, viszont nem árt tudni, hogy az úriember profi gördeszkás is egyúttal.