Direkt terjeszti a PSP2 pletykákat a Sony?

  • Írta: InGen
  • 2010. október 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A napokban egyre forróbbá vált a levegő a PSP2 körül, arra azonban senki nem gondolt, hogy a Sony direkt terjeszti a sokszor irreálisnak tűnő információkat. Több külföldi oldal is úgy értesült, hogy a cég így szeretné kiszűrni a gyenge láncszemeket, s megtudni, ki terjeszti a pletykákat.

Ha követitek a PSP2 körül terjengő pletykákat és kiszivárgott információkat, akkor tudjátok, hogy a legutóbbi például arról szól, hogy a kézikonzol egészen pontosan dupla annyi memóriával érkezne, mint az Xbox 360. Igen, jól számoltok, 1GB-tal. Többen ez alapján kacsának ítélték az előkerült adatokat, s most még több okunk van azt hinni, hogy azok is voltak.


Belsős információk szerint a Sony direkt kezdett el szivárogtatni adatokat a készülő PSP2-ről, hogy felderítsék a cégen belül a gyenge láncszemeket. Vagyis azokat az embereket, akiken keresztül az információ kijut.

A Sony egyébként közölte, hogy egyelőre semmilyen hivatalos infót nem szeretnének közölni a készülő telefon/játékkonzol hibriddel kapcsolatban. Azt tudjuk, hogy készül, s azt is tudjuk, hogy az összes fontosabb játékstúdió megkapta már a fejlesztői kiteket - legutóbb például a Mortal Kombat atyaúristene, Ed Boon nyilatkozta, hogy már dolgoznak a kütyüvel.

19.
19.
gamerplayer
a psphone az most az androidos játékokat meg a pspset is lejátsza majd? vagy keverek, vki világosítson fel, mer mintha azt olvastam volna, h androidos lesz, esetleg vmi változata az androidnak.
18.
18.
zsilvolgyi
Hm... a ps phone-t nagyon várom.
17.
17.
klemid
#7: Igen, még mindíg 1024Mb 1Gb. :D
15.
15.
kasy
Az ötlet igazából szerintem sem rossz, ezek szerint csak terveznek még valami nagyobb pukkanást, amit nagyon titkolni akarnak.
Kinézetre pedig szerintem nagyon ott van.
14.
14.
NECROSMOKE
hátigy elsőnek elég ronda szegényke.De biztos meglehet békélni vele.
12.
12.
ZsupiDav
#11: Igen, csak te látod úgy :-). Ha a gombok méretéhet hasonlítod a teljes méretet rájössz, hogy kb. 1,5-szer (max 2-szer) magasabb lehet mint a mostani PSP-k. Szélességre pedig nem sokkal nagyobb mint a mostaniaknak.
11.
11.
Top Secret
Amúgy csak én látom úgy a képeken hogy akkora a PSP mint egy Ipad?
10.
10.
Top Secret
#1: Nekem volt meg PSP 1004 "kőkorszaki" darab volt hát állandóan megfagyott de tavaly 25eft eladtam nem hozzá értőne.:D:D:D:D
7.
7.
hungi
bocs, én voltam f@sz igazatok van :)
6.
6.
hungi
"pontosan dupla annyi memóriával érkezne, mint az Xbox 360. Igen, jól számoltok, 1GB-tal"

Ti viszont rosszul, az xbox 360-ban 512 MB ram van (http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360)
5.
5.
XDannyL
#4: Nekem akkor lenne tuti vétel, ha lenne rajta érintő képernyős GPS, meg Wifi
4.
4.
dawe001
#3: Adom, szerintem se rossz ötlet.
Ha a PSP2 télleg ugy fog kinézni mint ezen a képen akkor nekem tuti vétel lesz. :)
1.
1.
XDannyL
Eddig sem volt kézi konzolom, ezután sem lesz... Bár ezen a képen eléggé jól néznek ki :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...