PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.
1706860809

Már fejlesztés alatt áll a Sony új kézikonzolja?

A japán gyártó a jelek szerint visszatér a handheld gépek piacára, mivel a legújabb iparági pletykák szerint már készül a PlayStation Vita utódja. Hagyományos masináról van szó, ami natívan futtatja a játékokat.
1650990524

Játékmegőrzésre szakosodott csapatot alapított a PlayStation

A klasszikus játékok kedvelői gyakran szembesülnek azzal, hogy a régi kedvenceik már nem futtathatók a legújabb hardvereken. Ez ellen küzd a Sony frissen alapított divíziója.
1633590000

Megnehezítik a vásárlást a PS3-on és a PS Vitán

Noha a Sony az utolsó pillanatban megkegyelmezett a PS3 és a PS Vita digitális áruházának, most alaposan megnehezíti a használatukat: október végétől nem lehet bankkártyával és PayPallel fizetni ezeken a platformokon.
1618902000

Mégsem zár be a PS3 és a PS Vita áruháza

Pletykaként indult, majd hamar valósággá lett, hogy a Sony bezárja a digitális boltjait néhány régebbi konzolja előtt. A cég azóta azonban meggondolta magát, így nem kell attól félnünk, hogy nem juthatunk hozzá a PS3 és a PS Vita játékaihoz.
1617045300

Frissítve: Bezár a PS3, a PSP és a PS Vita áruháza?

A TheGamer értesülései szerint a Sony nemsokára hivatalosan is megerősíti, hogy idén nyáron megszünteti a PSP, a PlayStation Vita és a PlayStation 3 digitális játékainak, illetve egyéb letölthető tartalmainak az árusítását a PS Store-ban.
1596103200

Dokumentumfilm készül a PlayStationről

Szeptemberben, az első PlayStation nyugati premierjének huszonötödik évfordulója apropóján jelenik meg a From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution című dokumentumfilm, amely a PlayStation történetét dolgozza fel.
1575385200

Huszonöt éves a PlayStation

Napra pontosan huszonöt évvel ezelőtt került boltokba az első generációs PlayStation, és így bemutatkozott maga a PlayStation márka is. A Sonynak egy Guinness-rekordot is hozott az évforduló.
1568026800

Kiderült, hogy a DualShock "X" gombja nem "iksz"

Valószínűleg ti és a legtöbb barátotok is "iksznek" hívja a DualShock-kontrollerek "X" gombját, és furcsán néztek, ha valaki másképp hivatkozik rá. Nos, a helyzet az, hogy a Sony szerint ti sem álltok a helyzet magaslatán.
1551690000

Hivatalosan is véget ért a PlayStation Vita gyártása

A Sony a tegnapi nap során az egész világon leállította a kézikonzol gyártási munkálatait. Az eredetileg a Nintendo 3DS riválisának szánt konzolból összesen megközelítőleg 16,1 millió példány talált gazdára.
1550588411

Japánban leáll a PlayStation Vita gyártása

A Sony a PlayStation Japan hivatalos oldalon jelentette be, hogy leállítják Japánban a PlayStation Vita gyártását. Igazából az a csoda, hogy ezt a döntést nem korábban hozta meg a japán vállalat.