Új játékmódokkal bővül a Crackdown 2

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Két hét múlva érkezik a Crackdown 2 legújabb DLC-je, ebben két új játékmód vár a játékosokra. Bár a kiegészítő alapvetően fizetős lesz, kapunk ingyenes próbaverziót is. És a ráadás, hogy a minap bejelentették a mobilos változatot: a Windows Phone 7-es Crackdown a tower defense kategóriában indul.

Habár a Crackdown 2 messze nem szerepelt úgy, mint azt a legtöbben várták, a Microsoft és a Ruffian nem adja fel a többjátékos rész támogatását: november 16-án jön a legújabb DLC, amely által két új játékmóddal bővül a játék. A Deluge egy négy főre szabott kooperatív mód lesz, amiben a már jól ismert módon kell helyt állnunk a hullámokban érkező ellenfelek ellen, míg a Capture the Orb személyében a szokásos CTF-módok feltuningolt változatát fogjuk megkapni.

A DLC-nek lesz ingyenes változata, ebben a Capture the Orb bárki számára elérhető, míg a Deluge csak egyjátékos módban játszható - a kooperatív módért, az achievementekért és az avatarokért már fizetni kell, egészen pontosan 560 Microsoft Pontot.

Bemutatkozott a Project Sunburst

Az nem újdonság, hogy Windows Phone 7-re is lesz Crackdown 2, viszont magát a játékot csak a minap jelentették be: a Crackdown 2: Project Sunburst egy tower defense játék, amelyben a pályákat a Bing nevű kereső valódi helyszínekről rajzolt térképei alapján állítja össze a program. A Deluge és a Project Sunburst oda-vissza nyújt feloldható extrákat a felhasználóknak - a megjelenés ez esetben is novemberben várható.

2.
2.
zsilvolgyi
Régen láttam újságban.
1.
1.
p.balou
Én nem fizetnék csak az achik-ért! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...