A SOCOM alkotói csinálják az új Resident Evilt?

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 2.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku értesülései szerint a SOCOM: Confrontation fejlesztői készítik el a Resident Evil: Racoon City-t, amely a túlélő horrorsorozat legújabb, csapatalapú akcióra építő része lesz állítólag. A Slant Six nyugati csapat, ezért a pletyka még egybe is vág a Capcom sokat hangoztatott stratégiájával.

A nyugat találkozik kelettel - így a hangzik a Capcom legújabb stratégiája, melynek jegyében elhatározták, hogy több folytatást készítenek a sikercímeikhez, ezek fejlesztését pedig nyugati csapatokra fogják bízni. A Dead Rising második részét például a kanadai Blue Castle Games készítette el, míg az új DmC-t a brit Ninja Theory fogja megcsinálni.

Mindezek alapján az is sejthető, s így a mostani pletykának is lehet valóságalapja, miszerint az új Resident Evilt szintén a keleti szigetországon kívül készíttetik el. Márpedig a Kotaku információi szerint ez így lesz: a Capcom a PS3-exkluzív SOCOM: Confrontationt is jegyző Slant Sixre bízta a Resident Evil: Racoon City munkálatait, amely állítólag a sorozat legújabb, csapatlapú akcióra építő epizódja lesz. Persze ez csak pletyka, a Capcom még nem erősítette meg az információkat.

Bár kétségtelenül jól hangzik az ex-Capcomos Keiji Inafune azon véleménye, hogy a japánok már csak akkor fogják utolérni a nyugati fejlesztőket, ha együttműködnek velük, ugyanakkor az is biztos, hogy ez az új szemléletmód remek spórolási lehetőséget nyújt az egyébként újabban nem túl jó pénzügyi eredményekkel záró Capcomnak; így például a kiadó a japán jen erősödése miatt olcsóbban jön ki, ha nyugatra szervezi ki a fejlesztési munkákat.

14.
14.
TryGun
#8: Jaj de nagy dolog amúgy meg ma jutottam el odáig és nemtuttam hogy Jill ilyen ruhába lessz de attól még a játékban van kinézetváltó a ha kivitted.Meg mit kell úgy kiakadni, elég kocka lehetsz ha ilyentől ennyire kiakadsz.
13.
13.
zsilvolgyi
12.
12.
AkosTorok88
#6: Hát nem tom hogy ilyen costume van-e de szerintem ez a kép a DLC-ből van ....
11.
11.
abydos
10.
10.
rossitibi
Ja meg ettől a nyugat dumátok is hányok!
9.
9.
rossitibi
Nem vagyok Resindet evil rajongó de ezt a capcomot már undoríónak tartom. Csinál még egyáltalán játékot vagy mindent kiad és elmondja mit hogyan basszanak el rajta?És persze a szerencsétlen csapatot szidják majd és nem ezt a köcsög capcomot. Utálom őket mióta elbaszták a DMC-t.
8.
8.
XricsX
AZ JOSH ÉS JILL....NEM SHEVA SHEVA AFRIKAI FEKETE HAJÚ EZMEG JILL AMCSI ÉS SZŐKE ÚRISTEN!!!!!
7.
7.
fokk
#6: a csaj Jill de mind1.
6.
6.
TryGun
hátmost én nemakarok kötekedni de mégis givi6:ha így fognak kinézni a főhősok akkor nagyon rossz nem lehet :D
írtad te de ha játszottál az öttel akkor hogy nem ismerheted fel a feka az josh a csaj meg sheva csak lehet a játékban ruhát váltani ha kiviszed.
5.
5.
Mortician
#1: Wesker halálára én nem vennék mérget. Akárhányszor fejezem be az ötödik részt, én mindig úgy látom, mint ha el se találnák az RPG-vel.

#2: Kommandós? Ez neked honnan jött le? Az ötödik rész is csapatalapú volt, mégse lett kommandós játék.

#4: Tény, hogy ez már nem az a RE, mint régen volt. De ha ez megint Raccoon City-ben fog játszódni, akkor jó eséllyel végre visszatérnek a zombik és a T-vírus, és most nem az Uroboros lesz a középpontban mutálódott emberekkel karöltve.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de egy külsős csapat képes lehet egy színvonalas, részben régi vágású epizódot kiadni. Én bizakodó vagyok, egyelőre.
4.
4.
TEEBEEX360
Hát ez borzalmas.Atya úristen miért kell még jobban földbe tiporni ezt a nevet?Csapatalapú akció?Ez hol RE már nem azért?Adjanak neki más nevet,mert ezzel csak még jobban leégetik a RE hírnevét.
3.
3.
adikas
Szerintem egy új jól kivitelezett holtak hajnala játék jó lenne,
vagy egy cod féle,de nem csak egy kis épületben mint a cod5.
2.
2.
daenath
RE commandos jatek? A Capcom egyre sz@r@bb donteseket hoz, lasd DMC. Mar a RE 5 is gyengere sikerult es messze nem kozelitette meg az eredeti RE stilust, kar hogy egy ilyen jatekot igy elcsesznek :(
1.
1.
givi6
ez a kép naon col lett :D
ha így fognak kinézni a főhősok akkor nagyon rossz nem lehet :D
mellesleg sztem már a cacpm kicsit "öreg", abban az értelemben hogy már nem csinál olyan jo játékokat min a resident evil 4 , az 5-t ota nem is várok többet... (wesker meghalt)
na de a 6-t, vagy nagyon jo lesz vagy unalmas... vagy nem is lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...