Revelation alcímmel folytatódik a Silent Hill mozi

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Arra már korábban is utaltak a készítők, hogy folytatást kaphat a Silent Hill filmadaptációja, ugyanakkor ez már idestova négy éve történt, azóta nem sokat hallottunk a második rész felől. Most a Fangoria közölte az első információkat az új filmről, amely a Revelation alcímet kapta és a harmadik játékot dolgozza fel.

A Silent Hill filmadaptációja 2006-ban jelent meg, s bár a kritikusok nem mondtak róla túl sok jót, a mozinézők adtak egy esélyt a horrornak, így az már az első hétvége után 20 millió dolláros bevétellel büszkélkedhetett. Akkor Christophe Gans rendező és Roger Avary történetíró megígérték, hogy lesz folytatás, sőt azt is hozzátették, hogy sikerült lepaktálniuk Neil Gaimannel, a Sandman képregények írójával. 

Mindez azonban négy éve történt, azóta nem hallottunk semmit a projekt felől. Folytatás viszont lesz, ezt a Fangoria erősítette meg, az információk az American Film Market konferenciáról származnak. A hivatalos cím Silent Hill: Revelation, a filmet pedig 3D-ben fogják forgatni - jelenleg az előkészületi munkálatoknál tart a Lionsgate, a Konami és a David Films; a produceri szerepkört Samuel Hadida és Don Carmody látják majd el.

Azóta Gans és Avary is kikerültek a képből (utóbbi feltételezhetően azért, mert 2008-ban halálos autóbalesetet okozott), a rendezői és az írói feladatokat is Michael J. Bassett vállalta el - ő jegyzi többek között a Deathwatch és a Solomon Kane című filmeket is. Az biztos, hogy a történet a 2003-ban megjelent Silent Hill 3 sztoriján fog alapulni, a főhős pedig nyilván Heather Mason lesz, ám az, hogy ki fogja eljátszani a szőke tinédzsert, még nem derült ki.

Várható premierdátum még nincs, viszont ha azt nézzük, hogy jövőre jön a Silent Hill 8, valószínűleg nem nagyon fogják sokáig húzni a munkálatokat.

18.
18.
silentman
Ami nekem csípi a szemem az első részben, az az eredeti történet kifacsarása, és kettétörése, pedig nagyon jó a játék, ehhez mérten vártam a filmet. Persze hogy a 3-dik részt kezdik, hiszen a film, az 1, és a 2 egybegyúrása. Pedig szerintem az első játék története a legjobb. Ettől független azóta elfogadtam a filmet, de csak mint egy különálló sztorit tudom kezelni. Egyedül a zene, ami egy az egyben a játékból lett átemelve. Aki teheti, játssza végig, ajánlom, mert tényleg nagyon jó, sokkal több a helyszín, és kiforrottabb, bonyolultabb is. Ehhez a folytatáshoz, kevesebbet várva állok neki, így nem lesz csalódás, mert a harmadik részt nagyon szeretem, itt kerül elő Harry Mason, és a kis(azóta nagy)Lánya is. Érdemes rákeresni a neten, az eredeti történetre, egészen különálló regényt lehetne belőle szerkeszteni.
16.
16.
Moldren
biztos Miley Cyrus fogja játszani cuki hannah montana ruhában
15.
15.
zsilvolgyi
Jé. Talán meg kellene néznem :D
11.
11.
piskóta
én csak abban reménykedem, hogy újra benne lesz az ördög kislány alakban, az első részben nagyon oda tett
10.
10.
Teuton
Egyetértek a többiekkel, szerintem is jóra sikerült :)
9.
9.
Kochee
Szerintem is a Silent Hill 2 kellet volna feldolgozni
8.
8.
Gabesz.
Tőlem mondhat bárki bármit. Én James Sunderland-nek jobban örültem volna!
Sőt..most egy kicsit veszélyben volt a monitorom:)
7.
7.
hakydakillah
Hát én ezerszer láttam, nekem nagyon bejött :-)
5.
5.
randall13
Prince of Persia film nekem nagyon bejött, szal azóta várom az adaptációkat. Sajnos előtte a Max Payne erre nem adott okot.
4.
4.
a lényeg, hogy legyen benne pyramidhead :D
3.
3.
drakecsaj
Az első rész filmben nekem nagyon tetszett, kíváncsi vagyok mit hoznak ki a másodikból.
A kritikusokról pedig annyit hogy semmihez sem értenek, csak a jó filmek lehúzásához ;D
2.
2.
DzsungelCsirke
Szerintem is méltán pályázhat a legjobban sikerült játékadaptáció címére, egészen kellemes horror lett, ráadásul nemhogy nem erőszakolták meg a Silent Hill történetet, hanem egyenesen körbejárták azt és egy alternatív sztorival toldották meg. Remélem a következő rész is hasonlóan jóra fog sikerülni.
1.
1.
TEEBEEX360
Nem mondtak róla sok jót a kritikusok?Akkor ezek hülyék.Ez az egyetlen filmadaptáció játékról ami jóra sikerült.De persze a Resit agyon dicsérik.Pedig sztem egy rakás szar.Köze sincs a Resihez.Mind 1 én már várom a Silent Hill 2-őt.Megvan az első is extra változatba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...