Silent Hill 2

1666628054

Véget vetettek az egyik ősi Silent Hill 2-es rajongói elméletnek

Sokan a világ legjobb horrorjátékaként tartják számon a Silent Hill 2-t, melynek egyik legfontosabb és egyben legtöbbet firtatott része a játék nyitányaként is funkcionáló tükrös jelenet. Ezzel kapcsolatban egy régi teóriát cáfoltak meg a fejlesztők.
1665986400

Tényleg visszatér a Silent Hill, szerdán jönnek az első részletek!

A rengeteg pletykát és szivárgást követően a héten végre lehullik a lepel a Silent Hill-sorozat jövőjéről.
1662300720

Kiszivárgott néhány kép a Silent Hill 2 remake-jéről, csak éppen használhatatlanok

Kezdtünk örülni, hogy történik valami látványos ezen az álmos vasárnapon, aztán jött a hidegzuhany: kiszivárgott néhány kép a Silent Hill 2 remake-jéről, csakhogy ezekkel nem igazán vannak beljebb a feltüzelt rajongók.
1652705940

A Silent Hill 2 remake-jén dolgozhat a Bloober Team

Úgy tűnik, alacsonyan szállnak a Silent Hill-pletykák mostanában: a legutóbbi szóbeszédek szerint valóban Silent Hill-játékon, méghozzá a Silent Hill 2 remake-jén dolgozik a lengyel Bloober Team.
1652508000

Kiszivároghattak az első képek az új Silent Hillről

Régi pletyka már, hogy a Konami visszahozná a Silent Hill-sorozatot, és ennek most néhány screenshot is megágyaz - a minap kiszivárgott négy kép állítólag már az új projektből származik.
1639926048

Nem lenne egyszerű remake-elni a Silent Hillt

A Silent Hill atyja, Keiichiro Toyama egy vele készült interjúban elárulta, hogy a Resident Evil-játékok újrázásához képest a Silent Hillhez sokkal nehezebb feladat lenne remake-et készíteni.
1633161600

A Konami feltámasztja a klasszikus játékait?

A VGC értesülései szerint a Konami szeretne visszatérni a nagyok ligájába, így a meglehetősen sivár időszak után feltámasztaná klasszikusait, vagyis jöhet az új Castlevania, Metal Gear Solid és Silent Hill is.
1626087600

A Bloober Team régi projektjeit nézték Silent Hillnek

Újra és újra szárnya kapott a pletyka, hogy a Konami Silent Hill-játékot készíttetne a horrorban jártas Bloober Teammel, ezt pedig tovább fűtötte a társulásuk híre. Legújabban néhány projekttámogatás miatt jöttek tűzbe a rajongók.
1625047200

Együttműködésre lép a Konami és a Bloober

Ez akár egy közepesen száraz üzleti hír is lehetne, ha nem pletykáltak volna korábban arról, hogy egy új Silent Hill-játékon dolgozhat a lengyel Bloober Team. Végre visszatérhet a horrorsorozat?
1612537200

Silent Hill-játékot teasel a széria zeneszerzője?

Nemrég egy interjú során, amikor Akira Yamaokát, a Silent Hill-játékok és a The Medium zeneszerzőjét arról kérdezték, hogy milyen projekten dolgozik jelenleg, akkor a művész meglehetősen érdekes választ adott.