Még mindig veszteséges a Namco Bandai

  • Írta: InGen
  • 2010. november 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A kiadóóriás most tette közzé a szeptember 30-ával véget ért első féléves pénzügyi eredményeit, a helyzet pedig nem kifejezetten rózsás. A cég játékrészlege veszteséges, habár nem olyan mértékben, mint tavaly, a legsikeresebb játékuk pedig egy film alapján készült.

A Namco Bandai első pénzügyi féléve szeptember 30-án ért véget, ám az eredmények publikálására mostanáig várnunk kellett. Valószínűleg nem véletlenül: a kiadó tartalmi részlege még mindig veszteséges. A cég összeladása 2,13 milliárd dollárnál állt meg, ami jobb, mint a tavalyi eredmény.


Az összveszteség 24 millió dollár, ami mondjuk komoly javulás a tavalyi 74 milliós adatához képest. A tartalomért felelős divízió, mely magában foglalja a játékokat, a zenét és a videókat, 879 millió dolláros eladási adatokat produkált, amivel így 32 milliós veszteséget sikerült összelapátolnia.

A "toys and hobby" szektor azonban szépen kaszált 888 milliós eladással, amiből így 87 milliós nyereséget sikerült realizálni. Ebben az időszakban a Namco Bandai legsikeresebb játéka a film alapján készült Despicable Me, melyből 390 ezer darab ment el, második helyen pedig a Dead to Rights: Retribution állt 350 ezer példánnyal.

15.
15.
zola2000
Márpedig a street fighternek van a legkifinomultabb harcrendszere, a menüben kellemes jpopszerű zene szól, a játék meg jóféle animés stílusu.
14.
14.
Jinbobo
#13: Nem kidolgozott?? Minden ütés ellen van védelem! Engem például egyszer sem gyűrtek úgy le hogy meg sem tudtam volna legalább moccanni. Aki csak úgy hip-hop felmegy online-zni azt persze hogy leverik! Ott a practice mód ahol én speciál Jinnel kitanultam az összes ütést. A Street fighter számomra egy vicc! Atomtámadások, megrajzolt gameplay, idióta karakterek.
13.
13.
zola2000
jó hát a tekkenek harcrendszere nem igazán kidolgozott, aki arra vágyik annak ott a street fighter.
12.
12.
keiji maeda
nekem van tekken is dbz is a tekken sem rossz játék csak rengeteg rossz játékos játszik vele engem nagyon feldűhít,érthetetlen számomra azoknak a játékosokank a felfogása (tekkenesek) akkik azt élvezik a tekkenbe hogy felütnek a levegőbe vagy a földön végigverve megsem hagyva mocani a másikat játszanak és ez sajnos a tekkenbe megtehető dolog, én nem tudom sokat online nyomtam tekken 6 ba deh 100ből 1 olyan játékossal kerültem össze aki hagyott felkellni én is őt és fasza meccs volt nem arról szolt hogy első ütést ki viszi be hamarabb aztán végigigénytelenkedni :S nah arra akartam kitérni ezzel hogy ilyet a budokai 3 ba nem lehet mert ott ha jól játszol az erődet beosztod stb.elteleportálsz ott nincs olyan hogy végigvernek a földön. A tekken alapjába véve jó játék lenne mondom nem is azt szidom hanem a játékosok többségét :) tisztelet a kivételnek:)
11.
11.
Jinbobo
Szerintem az összes Dragonball game sz..r! Ps2-n kipróbáltam a budokai3-at meg az Infinite worldot, de mind a kettő egy rakás -! A Tekkenek jóval áttekinthetőbbek, szebbek és élvezetesebbek! Persze mindenkinek szíve-joga azt szeretni amelyiket akarja, de nekem fullon nem jött be egy DB játék sem! Az Anime az király!
10.
10.
ATi0021
Na majd jövőre lesz TDU2 meg hozzá DLCk. Az majd biztosan segít még a helyzeten, hogy jobb legyen. :)
9.
9.
keiji maeda
képzeld én is Z3 fokozaton toltam :) deh akkor teh jó igénytelen gyerek lehetsz :) mert a tenkaichiba semmi játéktudás nem kell 1 kombóvval végiglehet szivatni valakit ugy hogy szegény meg se tud moccanni ráadásul sokkal lassab játék eggyáltalán nem látványos , abban igazad van hogy a db univerzumnak jellemzője hogy nagy teret használsz verekedésnek deh az a tps nézet rohadt béna szinte . mindegy végülis nekem a budokai a király!! kinek mi tetszik :) deh szerintem sokkal pörgösebb gyorsabb erővel is jobban kell bánni teleportok is jobban néznek ki :) stb.. . a burst limit akkor is megérdemelne egy folytatást !!!
8.
8.
zola2000
Aztán lehet hogy ez a translation patcholdal (talesofgraces.com) csak egy érdekes marketing része, mert kiszivárgott (?) a játék angol openingje is (http://www.youtube.com/watch?v=XcB_9HvoJLA), ezektől a mai marketingesektől már mindent el tudok képzelni ^^
7.
7.
zola2000
Felőlem menjenek csődbe ha nem adják ki angolul a jó ki tales of játékokat, rosszabbak mint a Level5, ezügyben én hitlerista vagyok:

http://www.youtube.com/watch?v=ktQP316tLLY
6.
6.
MadDragon
Ott van a Tales Of Vesperia bővített változata is, de csak Japánban PS3-ra és nem akarják kiadni máshol, más platformon, pedig lenne igény rá.
4.
4.
zsilvolgyi
3.
3.
Jinbobo
Csináljon minél több Tekkent, azokkal mindíg kaszál! Én legalább is minden Tekkent megvennék.
2.
2.
Mortis
Ez elég szegényes. Hol van már régi régi fénye? Eltűnt...
1.
1.
keiji maeda
örülnék neki ha a bandai nem azt a gagyi dragonball tenkaichi vonalat folytatná hanem a budokai stilust :) igy elvesztet engem is a vevőköréből XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...