Dead to Rights: Retribution

Elkészült az új Dead to Rights játék, a Retribution - a fejlesztésekért ezúttal a Volatile Games felelős.

Még mindig veszteséges a Namco Bandai

A kiadóóriás most tette közzé a szeptember 30-ával véget ért első féléves pénzügyi eredményeit, a helyzet pedig nem kifejezetten rózsás. A cég játékrészlege veszteséges, habár nem olyan mértékben, mint tavaly, a legsikeresebb játékuk pedig egy film alapján készült.

Dead to Rights: Retribution

Jack Slate nem éppen átlagos rendőrtiszt Grant Cityben, lábát sem tenné ki a bűnözőkkel teli utcákra hű husky társa, Shadow nélkül. S ahogy Hank Kattsnek ott van Rin Tin Tin a némileg blőd kanadai TV-sorozatból, a Dead to Rights is a kutya-ember barátságra épít. Csak itt a lőporszag keveredik a négylábúnk állkapcsának csattogásával, a tajtékzó rosszarcúak ülőgumóinak kárára. A Volatile Games neve ha nem is garancia a sikerre, az előző generációban kellemes emlékeket keltett szériát azért sikerült egy -jó értelemben vett- nyers, és némileg ízetlen folytatással visszahozni.

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai összeállításunkban címek szerepelnek, mint az Alpha Protocol, a BioShock 2, a Bulletstorm, az Enslaved, a Halo: Reach vagy a Prince of Persia.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, megjelenik végre a PC-s Splinter Cell: Conviction, jön a focivébé hivatalos játéka és bemutatkozik a Street Fighter IV bővített változata is.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

Áprilisban jelenik meg az új Dead to Rights

Április 16-án várható a megújult Dead to Rights megjelenése PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. Jack Slate és Shadow először teszi tiszteletét a kurrens konzolgenerációban.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Hétfő esti galériafrissítés

Szokásos hétfő esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Skate 3, a Tony Hawk: Ride, az új Dead to Rigths vagy az Avatar: The Game.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

E3 2009: Megérkezett a következő videócsokor

Reggeli összeállításunkban a Dead Space: Extraction, a Forza Motorsport 3, a Lost Planet 2, a Need for Speed: Shift és az Uncharted 2 láthatók mozgás közben többek között.