Black Ops példányokat vittek el a fegyveres rablók

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A hétfőt stílusosan bulvárhírrel indítjuk: a hétvégén két fegyveres rabló rontott be egy amerikai GameStop áruházba, ahonnan egyebek mellett a holnap megjelenő Call of Duty: Black Ops száz darab kópiáját is meglovasították. Rendben, mi is várjuk a játékot, na de ennyire?

A Baltimore-ban található GameStop éppen bezárni készült, mikor két kézifegyverekkel felszerelt rabló rontott be az áruházba - írja a Baltimore Sun. A bűnözők a játékkonzolok és a kasszában lévő pénz mellett négy ládányi Call of Duty: Black Ops példányt vittek el, amelyet minden bizonnyal értékesíteni szeretnének; a holnap boltokba kerülő játékért sokan több száz dollárt is fizetnének, hogy korábban juthassanak hozzá. Bár kétségtelen, hogy a boltok jól őrzik a megjelenés előtt álló programok készleteit, efféle esetekre nyilván ők sincsenek felkészülve.

A Call of Duty: Black Ops PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re jelenik meg, illetve lesz egy teljesen más játékmenettel rendelkező DS-es kiadás is. Bár a játékot a Treyarch, és nem a rendszerint jobb epizódokkal előrukkoló Infinity Ward fejleszti, a Black Ops várhatóan így is az év egyik legnagyobb durranása lesz: Mike Hickey, a Janco Partners elemzője szerint ugyan a Modern Warfare 2 eredményeit nem sikerül majd túlszárnyalni, viszont egy "laza" 18 milliós összeladás és az ezzel járó 818 millió dolláros bevétel szinte már borítékolható. 

39.
39.
X-Master
Figyeljétek csak meg , hogy nemsokára majd megjelenik egy hasonló hír, csak ott a Gran Turismo 5 lesz a téma.
38.
38.
mnmn1
37.
37.
Razielhu
#36: most már akk nagy lány vagy xDDDD


bocs, nem személyeskedés, csak nem lehet kihagyni :P
36.
36.
mnmn1
hehe nekem mar megjött!
33.
33.
omarek
soha nem fogyasztottam illegálisnak minősülő tudatmódosító szereket vagy annak származékait.
32.
32.
gamerplayer
#30: mibe, h be vagy tépve? :)
31.
31.
zsilvolgyi
30.
30.
omarek
a cod kvantum fizikája és dimenzió mechanikája olyan hogy a lopott példányok reg számát csatolják egy interdimenzionális interfészhez tehát valszeg a rablók mögé fognak teleportálni feltehetőleg 2-4 bepippantott homoszexuális análfűrészre igencsak kiképzett latexruhás négereket akik mindenbizonnyal egy kicsippelt fekalomán teleport piramisból ugranak elő a pillanat milliomod részével és olyan anális károkat fognak okozni a tolvajoknak hogy a C.I.A , mossad , fszb , NBH és Opfor emberei sugárba fogják leokádni a monitort mert annyira horrorisztikusan brutális lesz ez az un. nevelő aktus.Na most ezzel az a probléma hogy ez a pornós körökben bevétel kiesést fog okozni és a köjál sem fogja lájkolni mert elképzelhető hogy világmérető rota vírus fog terjengeni a fészbúkon és egyéb közösségi oldalakon.Freddy Krueger is bejelentette hogy Michael Jackson aneszteziológusát kérte fel mivel ő már előre retteg az alvástól.De szerintem itt a fő problémát Cpt. Price és az örök életűek ligája fogja okozni (vámpírok,zombik és APEH-osok) mivel ők is cod fanok.Tehát azt tanácsolom mindenkinek hogy kódóljanak az álmaikba stabil horgonyzó pontokat mert ha digitalizálódtok alvás közben elképzelhető hogy az agyhullámaitok áttöltődnek egy blútúsz egységbe vagy akár a mobil telefonotokba és esetleg elkülditek magatokat MMS ben vagy ímélben Szomáliába ami nem valami jó mert én azt tanácsolom hogy szivárványba töltődjetek át onnan bank autómatára hogy ti legyetek az átutalás és ne a pénz.
29.
29.
shatterhand
#26: :)
állítólag az osztrák gyárból való ahol nyomják az itteni játékokat
28.
28.
Razielhu
"A bűnözők a játékkonzolok és a kasszában lévő pénz mellett négy ládányi Call of Duty: Black Ops példányt vittek el"
elég sok pénz lehet a kasszában egy ilyen boltban zárás előtt, valamint a konzolokat is elég jó áron el tudják adni, az a pár Black Ops példány szerintem a bevétele negyedét nem fogja kitenni a bűnözőknek. Szvsz, ha találnak 2 láda Hello Kitty Online-t azt is elviszik, ez nem kizárólag a CoD-ért ment
27.
27.
HorvathD
Nem szeretnék kötekedni de
"Bár a játékot a Treyarch, és nem a rendszerint jobb epizódokkal előrukkoló Infinity Ward fejleszti"
Nekem például jobban tetszett a Call of Duty 3 és a World at War.Ez a kettő sokkalta jobb volt mint az MW2 ésszerintem egyszinten van a WaW az MW-vel.
Az IW a CoD2-ővel váltotta meg a világot..körülbelül kr.e.700-ban?.
Szóval ebben megegyeznek a vélemények szerintem.

Off:
Mellesleg F1 mostani Brazil nagydíján a Sauber csapatot fegyveresek rabolták ki és Buttont (elvileg,ha igaz) fegyveres támadta meg.
26.
26.
givi6
#25: mi lenne ha kiderülne hogy a haverjaid fujták meg a játékot :D amerikábol lopták és haza repültek mo ra :D
25.
25.
shatterhand
ps3as barátlistámon 5en is nyomják már a multival együtt vagy 10 napja
nem hiszem,hogy betörésből szerezték
24.
24.
beniii
az mw2től nem üt el nagyon ahogy láttam
23.
23.
Top Secret
Persze más nem kell nekik csak a BO,MW2 nem vittek?
22.
22.
erikboy
a hülééék XD cod7 mellet gowot meg star wars 2 mw2(meg van)meg jo párathosztam volna :D
21.
21.
beniii
különben a belo*don már fel van téve,hát nem hiszem kampány fogás xD
20.
20.
Skyer
#13: "...hüje emper van a világon..." Aha.. :D Nem is kell messzire menni!
Egyébként egész szép összeget tudnak ezzel csinálni, eladogatják egy kicsit olcsóbban a bolti árnál, már szép summa üti a kezüket..
19.
19.
Jinbobo
A rablók black opsoztak a játékért! Mindenesetre ügyesek voltak!
17.
17.
adriano28
kapja be boby kotick, én megnem veszem majd letöltöm ^^
16.
16.
StriciMacko
#15: es remelem a pc-s verzio hehehe
15.
15.
StriciMacko
Az a mocsok boby kotick meg is erdemli hogy meglopjak. a fejlesztogardat meg indulasbol sajnalom, hogy bobby koticknak raboskodnak ... err...dolgoznak
13.
13.
NECROSMOKE
LOL,LOL,LOL mennyi hüje emper van a világon XD,XD,XD.kiváncsi lennék,hogy vajon melyik fajta BO-bol vittek el többet?vagy ahogy érték ugy vitték XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...