Reboot lesz a Ninja Gaiden harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Ne tévesszen meg senkit a Ninja Gaiden 3 címében szereplő jókora hármas szám, a készítők szerint az új játék nem igazi folytatás lesz, hanem amolyan reboot-epizód, ahogy arra bőven látni példát mostanában. Reméljük, a Team Ninja nem esik át annyira a ló túloldalára, mint a DmC készítői.

A Ninja Gaiden 3 rebootolja a sorozatot, erősítette meg Yosuke Hayashi, a Team Ninja vezetője. A játékot szeptemberben, a Tokyo Game Show keretein belül leplezték le, s bár konkrét részletek és egyéb információk azóta sem láttak napvilágot róla, a készítők nem zárkóznak el az interjúktól, így a média mindig talál valami érdekességet a nyilatkozataikban. Olyanokat, mint ez most.

"A kezdetektől való újrakezdés ötlete mellett fejlesztjük a játékot, azt mondjuk, olyan akciójátékot szeretnénk csinálni, amelyik a lehető legérdekesebb a jelenlegi 'éra' számára" - mondta Hayashi a Famitsu online kiadásának interjújában. "Ebben az értelemben, egy olyan játékot készíthetünk, amely nincs korlátozva a múlt miatt a szükségesnél jobban."

A Team Ninja tehát hasonlóan gondolkodik, mint a DmC-t fejlesztő Ninja Theory, igaz, itt valószínűleg az is közrejátszott az újraindításban, hogy a játék atyja, Tomonobu Itagaki pár évvel ezelőtt otthagyta a csapatot, miután összeveszett a játékaikat kiadó Tecmóval. A Ninja Gaiden 3-ról alig tudunk valamit, a fejlesztők csak tippeket adnak, hogy mire számíthatunk: legutóbb például Hayashi arra hívta fel a figyelmet, hogy az első teaser képen a főhős "csinál valamit a kezével", amivel ráadásul "valami nincs rendben", hiszen vérzik és amúgy is észrevehető rajta valami nem természetes dolog.

Nem lettünk okosabbak, de jó hír, hogy a fejlesztők befejezték a játék belső felhasználásra készített prototípusát - igaz, elvileg még ezek után is várni kell egy picit, hogy érdemlegeset tudjunk meg az új részről.

14.
14.
K2 The Highest
De szeretek Én gyomlálni:)
12.
12.
BloodyDeath
#10: Nos azt azért hozzá füzném az elözö kommenteket olvasván, hogy nem azért nem tetszett, mert nehéz volt. Igaz az elején kb 20x meghaltam, de elég jól bele rázodtam, de valahogy nem fogott meg. Am szeretem a kihivásokat és nehezebb gémeket, de csak mérsékelten, hisz nem vagyok valami jaj de nagy gémes
.
11.
11.
NinjaNorb
#10: egyébként ha teheted próbáld ki az elsőt mert az sokall jobb mint a 2:)
10.
10.
BloodyDeath
Nos én nem akarok senkit sem szidni legföképp ezt a játékot, de nekem nem jött be egyáltalán. Igaz csak a 2. részével játszottam, de azt sem toltam végig. De hát mindenkinek más az izlése. De én sem preferálom, hogy a már emlitett mostani trendek szerint emositsanak egy már jól bevált játékot. Természetesen kell az újitás az újabb címekhez, de átírni szerintem hatalmas nagy blödség. Noha evvel nem azt akarom mondani, hogy ez is kuka, mert hát lehet, hogy pont a 3. része fog tetszeni. Az már tuti, figyelemmel kisérem ezt a produktumot, oszt majd meglátjuk mi sül ki belöle.
Jaja a vak is ezt mondta. :)
6.
6.
rossitibi
Komolyan mondom engem szopatnak! Rohadtul remélem hogy nem jár úgy mint a DMC mert már nem lesz mivel játszanom! Még ebben bízom de nagyon! De félek is!
5.
5.
NinjaNorb
#3: a kép alapján szerencsére nem úgy nézz kiXD meg itt remélem nem az egész világot dobják a kukába csak más sztorit találnak ki:D abban a formában még jó is lehet:D
3.
3.
@darkking@
2# Ez a hsz ilyen formában teljesen felesleges volt!

1#Ja már csak az hiányzik hogy Ryu Hayabusa Rózsa szín ruhát kapjon és a szeme mellett egy hajtincs lógjon XD
Imádom ezt a játékot remélem jót hoznak ki belőle!
1.
1.
NinjaNorb
Na ajánlom hogy ezt ne basszák el és ne tegyék casual szarrá mert akkor nagyon pipa leszek! elég hogy a devil may cry nevet lejáratják ne csináljanak a ninja gaidenből is ilyen "a mostani trendnek" megfelelő fantáziátlan szart... elnézést a trágár szavakért de ha a kedvenc játékomat akarják elcseszni az kiveri a biztosítékot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...