Itt a Black Ops, áradnak a gameplay videók

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 9.
  • Videó
Link másolása
Mától vásárolható meg a Call of Duty: Black Ops, és igen, tudjuk, hogy túlhájpoljuk a játékot, meg minden, de akkor sem bírjuk ki, hogy ne közöljük le a GameTrailers kilenc gameplay felvételét a játékról. A Black Ops majdnem minden porcikája bemutatásra kerül, és most már az Activision sem fogja töröltetni a videókat.

Van néhány jelenet az egyjátékos részből, itt a bevezető animáció, láthatunk wager meccseket és zombikat, és bemutatkozik a Dead Ops arcade játékmód is. Figyelem! A videók lelőhetnek néhány érdekességet a játékból, ezért ha úgy érzed, hogy te mindent saját magad szeretnél megtudni a Black Ops végigjátszásával, akkor a mostani felvételeket hagyd ki! A többieknek jó videózást kívánunk!

49.
49.
kukac450
#44: ISTENI-ek a tesztjeid és a hozzászólásaid is ... árad belőled a műveltség. Viszont belőlem több ... és ha nem is akarsz, próbálsz legyőzni Cash Bácsi! : )
47.
47.
ChainGun112
a két mw az infinity wardos volt. azok mindig jobbak picivel... de ez nekem nagyon tetszett ahogy a world at war is :)
46.
46.
Giggsy
Hát nekem eddig nagyon nem jött be. Nagyjából két órát játszottam eddig vele, de szerintem agyatlan hentelés az egész. Egy fikarcnyival sem jobb, mint az új MoH. Zéró változatosság, agyonscriptelt játékmenet... Abszolút rókabőr effektus az egész. A két MW jobb volt.
45.
45.
zozo78
Szerintem ez egy jól sikerült fejezete a cod-nak!
Főként a multis újítások nyerték el a tetszésemet!
Ui.: remélem a hardcore fokozatban többféle játékmód lesz. Jah, és a fogadós rész is jó... A pályák is ki vannak találva, a claymore kicsid durvára sikeredett tehát aki át akar futni rajta az halott...
:)
43.
43.
Ca$h
#32: Gondolom abban egyet értünk, hogy az általam megemlített ismerősök értékeiben egy picivel otthonosabban mozgok mint te. Nem általánosságban írtam a mondandómat, hanem az ismerőseimről, szóval érdemes lenne visszaolvasni, ha már kötözködni akarunk. Ezen kívül ki beszélt itt érdemről? Szövegértelmezés? Hasznos dolog! Köszönöm!

vannak BOT-ok igen, 4 nehézségi fokozatban, de sajnos csak CORE meccseket lehet ellenük tolni!
42.
42.
smash
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy végül van benne training mod tehát pl BOT-ok a multiba vagy ilyesmi?
39.
39.
kukac450
#14: nehezen bocsájtom ezt meg neked ... próbálsz megfogalmazásban legyőzni. Bár már mondtam, hogy legyen a foglalkozásod író, de attól még ennyire nem kell komolyan venni ... ja, és hozzá teszem, hogy ez 100%-ig igaz. CoD a végtelenségig! :)
37.
37.
ChainGun112
#18: lassan kezdem érteni :D sok mindenre rájöttem.

10 pont :DD
35.
35.
BInorbi09
hello
én megakadtam a legelején szinte.Nem tom mit kell csinálni a kobai küldetésnél
bejön egy lánctalpaskocsi a kapun,felrobban a lánctalpas, És kiírja:hogy a küldetés nem sikerült.ha valaki tud segiteni. irjon
köszi.
33.
33.
zsilvolgyi
Valaki előbb kipróbálta :D mnmn1 :D
32.
32.
vytros
#17: Már bocs Ca$h, szeretem a tesztjeid meg bírlak, de a kor az állapot és nem érdem, és néhány esetben még a diploma sem jelent sokat intelligencia részéről.
31.
31.
givi6
#14: mellesleg szomru hogy az emebreket az szorakoztatja hogy ezresével lövik szét a másikat, akinek ömlik a vér a pofájábol...
30.
30.
givi6
tiszta erőszak az egész , nem egy helyen fogják betiltani
de gondolom ezt szeretjük?!
elég komolya vége, orosz ruletteznek
29.
29.
Ca$h
#28: Belőlem csak egy van ne aggódj... ;) (Cash Bacsi)
28.
28.
simon 555
#27: ja ok csak már láttam pár Cash-t pár oldalon és azt hittem,hogy mind ugyan az az ember:D
27.
27.
Ca$h
26.
26.
simon 555
#25: kis off:
Cash te vagy fenn a PSC-n is Cash0717 néven vagy az más?:D
25.
25.
Ca$h
#24: Köszönöm. :) De pár órától még nem fogod megszeretni a multit, mint ahogy korábban írtam, főleg a újításokat nem fogod látni, nude mind1. Nem az a cél, hogy rajongó legyél, hanem az, hogy belásd, nem mindenki idióta aki szívesen megveszi évről évre a kedvenc játékát!
24.
24.
mephi
#23: "Adtam a multinak is esélyt, ha jól emlékszem még waron is játszottam, nem is egyszer." De ígérem, ha megjön a játék a "rajongó" haveromnál, és öltem bele pár órát a játékba nála ismét írok, addig egy COD-os hírhez se fogok hozzászólni. jó játékot addig is;)
23.
23.
Ca$h
#21: Rendben, akkor én se szaporítom a szót, lévén te még mindig a single-ről beszélsz ami még a legnagyobb CoD-osnak is maximum csak két végigjátszást jelent. Multi apa, multi, ez minden ami miatt sikeres ez a játék... node hagyjuk, befejeztem! :)
22.
22.
McReay
Csak a legelső vidit néztem meg,de már az lenyűgözött!
Nagyon várom,hogy tolhassam!
21.
21.
mephi
#17: Évről évre jobb... Nos ez az, amiben nem értek egyet. Adtam a multinak is esélyt, ha jól emlékszem még waron is játszottam, nem is egyszer.
Kétségtelen, nem vagyok rajongó, én csak egy hétköznapi játékos vagyok. A rajongást meghagyom másnak. Kevés olyan játékhoz volt szerencsém, amibe ne találtam volna meg a hibát, a gyengéit. Ez nem minden esetben jó, sőt...
De mondom, addig kár szaporítani a szót, amíg ezt a részt ki nem próbáltam. Reméljük, hogy ezúttal egy hibátlan alkotással lesz dolgunk, és akkor én is beállhatok a rajongók közé, és ezt most nem gúnyból mondom, én örülnék a legjobban, ha olyan FPS-t kaphatnék végre a kezeim közé, amiben nincs minden agyonscriptelve, gondolkodik az ellenfél, és lebilincselő a story. Anno a HL1 ilyen volt...
"nem lenézni másokat" Ezt pedig visszautasítanám, ha lenézném mások játékszenvedélyét, nem hívhatnám magam játékosnak, max nem értek egyet egy játék megítélésében, de ez egy másik dolog.
20.
20.
zadorjan
#16: Veled teljesen eggyetértek. Bár ki nem szarja le hogy milyen a játék és ugyanazt a scirptelt nulla fizikai-grafikai megújulást mutató gémet adják el minden évben, mert én is megvettem és már játszom vele és az eddigi összes megvan. ÉS rohadtul rekordot fog dönteni Kb. 5-6 óra single élvezetes aztán mutli 70 es szintig utána kuka. Mint egy jó akciófilm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...