Mozgásban a Colin McRae: DIRT 3

  • Írta: tjames
  • 2010. november 13.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters a jövőben kétévente fogja ontani magából a DIRT-folytatásokat, ennek fényében pedig már a harmadik részre sem kell sokat várnunk. A jövő tavasszal megjelenő játékról érkezett most egy új trailer, ebben a fejlesztők a rally-ról beszélnek, miközben az új epizódot is szemügyre vehetjük.

Sokan vártuk a WRC megjelenését, de sajnos a játék nem hozta az elvárásokat, így marad a Dirt 3 utáni epekedés. Az első rész a maga újdonságaival (pl. uphill) nagyon jó volt, de azt még az árkádfanok is elismerték, hogy túl irreális a játékmenete egy rally-játékhoz. Ezen nagyon jól változtattak a második részre, ami már sokkal jobbra sikerült, és hálisten' az sem lett szimulátor, de azért nagyon jól egyensúlyoz az első rész "túlárkádossága" és egy rally-szimulátor között - már ha van ilyen egyáltalán.

Nos, a fejlesztők azt ígérik a most látható videóban, hogy ez - ha lehet - még jobb lesz a harmadik részben, azaz a vezetési élményt csak fokozzák. Harminckét rally-pályán száguldozhatunk, immáron Finnországban, Kenyában, Norvégiában és Michiganben. A murvás, aszfaltos, saras pályák mellett az új részben havas pályán is kipróbálhatjuk magunkat, akár a reklámokból már jól ismert új Ford Focussal is. A játék 60 százaléka lesz rally mód - döntse el mindenki, hogy ez jó arány-e. Nem tudjuk még milyen lesz pl. a gymkhana mód, feltehetőleg arról majd egy későbbi beszámolóban hallhatunk.

12.
12.
zotyi
nekem a DIRT-2 nagyon teccet, a grafika es a játékélmény mindent vitt, már várom a 3-mast biztos nagyon jo lesz
11.
11.
givi6
am, most láttam discoveryn egy olyat, amiben a rally autokat mutatták be...
ugy néznek ki mint egy seriás auto, de egy közös van bennük : " a fényszorojuk" :D
10.
10.
givi6
letöltöttem a dirt 1 demojat , naon jo volt
sajna dirt 2 höz nem volt szerencsém :(
de dirt 3 érdekelni fog
9.
9.
Top Secret
De jó a 2 pc játszottam picit,hát ebben se fogunk szerintem csalódni.
8.
8.
david512
kiváncsi leszek. én igazából a rally miatt játszom vele ami elég szar benne de még így is ez a legjobb(ciki) remélem ez jó lesz
7.
7.
tjames
#6: jézusom.... ezt most komolyan mondtad, vagy viccelsz??? Mármint hogy ez neked még új.
Remélem komolyan, mert viccnek elég durva.
6.
6.
zsilvolgyi
Azt tudtátok, hogy Colin McRae meghalt?
5.
5.
shatterhand
Király.
DE!! Ezt a mocskos sárgás, zöldes színvilágot mi a francnak erölteti a codemasters??? Grid, F1, Operation flashpoint, most meg ez.
4.
4.
wildláma
minden esetre legyen benne a 2005-ös Subaru Impreza, és akkor nálam tutkeráj a játék :)
3.
3.
wildláma
Nekem meg inkább a Dirt jött be, a 2. részben már kicsit elszálltak, és nem adta vissza annyira ezt a világot, mármint ha azt nézzük akkor mégiscsak az volt az élethűbb, de az 1-ben élvezetesebb volt a vezetés. A legjobb lenne ha a két részt egybegyúrnák
2.
2.
FU€GO
Ezzel én is így vagyok!A DiRT nem jött be de a DiRT 2 igen.Remélem ez is elég ütős lesz! :)
1.
1.
d15a5t3r
DiRT nem tetszett, DiRT 2-őt imádom, majd kiderül mit alkotnak a 3-ban. Csak hanyagolják az állandó 3-4 sávos méretű földutakat. Keskeny, susnyás ótvar utakat a kocsik alá! XD Szvsz a Gymkhana módban Most Wantedes időbelassítást pakolnak. Úgy egyszerűbb, precizebb és látványosabb lesz a trükköket megcsinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...