Új Worms: Battle Islands részletek, megjelenés

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 15.
  • Hír
Link másolása
A szeretnivaló kukacaink újabb PSP-s és Wii-s kirándulásának leginkább kiemelkedő részlete az lesz, hogy igen széles testreszabási lehetőségekkel fog rendelkezni, de a legjobb az egészben, hogy már a hónap végén a boltokba kerül. A Team 17 immáron harmadszor hódítja meg a zsebkonzoljainkat.

A Team 17 bejelentette, hogy a Worms: Battle Island november 27-én jelenik meg Európában, a régivonalas rajongók számára jó hír, hogy a cím igazodik a klasszikusokhoz, tehát teljesen 2D-ben fog pompázni.

Abban mindenki egyetértett, hogy a 3D-s Worms epizódok igen gyengére sikeredtek, már a nagygépes, Reloaded epizód is hűen igazodott a hagyományos alapelvekhez. A Battle Islandban jelentősen javult a fizika, több mint 40 tárgyat és fegyvert használhatunk fel a győzelemért,  mindehhez hat, eltérő stílussal megáldott világ társul. Kapunk egy taktikai módot is, melyben kihasználhatjuk a sziget eltérő tulajdonságait, ezzel jutva előnyhöz az ellenséggel szemben.

Amit a készítők sem győznek hangsúlyozni, a legfontosabb újdonság az a teljes körű testreszabási lehetőség, amely a valaha volt legjobb a Worms játékok történelmében. Lesznek külön kategóriák, mint a maszkok és hátizsákok, valamint több száz különféle tárgy, amit a játékos saját maga alakíthat ki az egyedi ízlésének megfelelően.

A térképszerkesztő segítségével a rajongók a legapróbb részletekig dolgozhatnak ki saját pályákat, különös tekintettel a kimondottan multiplayerre kihegyezettekre is. Egy fegyvergyár segítségével saját mordályokat is készíthetünk, amelyen belül számos lehetőségünk lesz a legapróbb tervezésre is.

6.
6.
CJgabor
#5: egyet értek. haverom psp-ján játszottam Open Warfare 2-vel, utánna beszereztem a Reloaded-et pc-re és alig van különbség. annó, a WWP-ig nagyon tetszett, aztán méga forts is bejött, habár sok bugja van. ezen túl amiket kiadtak worms-ök ár uncsik voltak 1 (rövid) idő után
5.
5.
Dark_Temptation
én szeretem, csak már uncsi, hogy megcsinálják ugyanazt a játékot 20x
4.
4.
Jinbobo
Worms? Még él ez a játék? Szerintem az egész egy baromság! Rohadtul nem figyelemlekötő!
3.
3.
zsilvolgyi
mindenképpen kipróbálom.
2.
2.
Teuton
Évekig rá se néztem a sorozatra, de ez felkeltette a kíváncsiságom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...