Worms: Battle Islands , PSP

Újabb Worms készül a Team 17-nél, ezúttal Wii-re és PSP-re. A Battle Islands nem tűnik túl extra próbálkozásnak, de például a fegyverek testreszabásának lehetősége érdekesnek tűnik.
1643792400

Mégsem kezd Worms-NFT-zésbe a Team 17

A Worms-játékokról ismert Team 17 a minap nagy örömmel jelentette be, hogy Metaworms néven saját NFT-kollekciót fog piacra dobni - az ezt követő felzúdulás hatására azonban gyorsan visszakozott.
1449313920

70 milliónál jár a Worms-sorozat

Hétfőn lesz húszéves a Worms-sorozat, amihez egy szép eladási, illetve letöltési számot is össze tudott hozni a kiadó-fejlesztőcsapat: eddig több mint 70 millió alkalommal vettünk vagy töltöttünk le Worms-játékot.
1364313600

GDC 2013: PlayStation Vitára költözik a Worms

A Game Developers Conference vezérplatformja eddig a PlayStation 4 és a PlayStation Vita, csak úgy záporoznak a bejelentések a két konzolra - tegyük hozzá rögtön, hogy a Sonynak szüksége is van rájuk.
1290418771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.
1289818854

Új Worms: Battle Islands részletek, megjelenés

A szeretnivaló kukacaink újabb PSP-s és Wii-s kirándulásának leginkább kiemelkedő részlete az lesz, hogy igen széles testreszabási lehetőségekkel fog rendelkezni, de a legjobb az egészben, hogy már a hónap végén a boltokba kerül. A Team 17 immáron harmadszor hódítja meg a zsebkonzoljainkat.
1285151450

Új Wii-exkluzív Wormsön dolgozik a Team 17

A Worms Reloaded jól sikerült, a Team 17 sikerrel támasztotta fel a sorozatot a PC-ken. Itt az ideje azonban más platformokkal foglalkozni, ebben a szellemben készül most a következő Wii-exkluzív rész, a Battle Islands. A játékban szokás szerint egy csomó mindent testreszabhatunk, most például a fegyvereket is!