Érkezik a Fable 3: Understone DLC

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 16.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkeztek az első részletek a Lionhead Studios szerepjátékának letölthető tartalmáról, mely csupán megnyitja az utat a számos DLC előtt, hiszen ha Xbox 360-exkluzív címről beszélhetünk, akkor a Microsoft tuti, hogy sorban csepegtetni fogja az extrákat. Az Understone-ban három új küldetést teljesíthetünk majd.

A kiegészítésben három küldetést vehetünk fel az iparosodással és a uralkodói váltással sulykolt Albionban hősünkkel, melynek fő színhelye a Bowerstone utcái alatt húzodó földalatti város lesz. A titkos világot egy különc feltaláló, Montague Hummes alkotta meg - ide ereszkedünk alá. Az Understone DLC eléggé kedvező, 400 MS pontos áron jelenik meg november 23-án.

Ez egy teljes körű, nyüzsgő város lesz új házakkal és saját ingatlanokkal, standokkal. Lehetőségünk lesz új lények ellen felvenni a (varázs)kesztyűt, valamint egy nagy rejtély is megoldásra vár. Emellett olyan bónuszok várnak a játékosra, mint a Mercenary Shooting Range és a Balsors Kereke, melyek abszolválásáért pofás ingame jutalmakkal gazdagodhatunk.

A Fable 3 Understone DLC a következő finomságokat tartalmazza:

  • The Voice: ez lesz a fő küldetés, mely lehetőséget ad, hogy felfedezzük a földalatti várost, melyet Montague Hummes - kissé különc - feltaláló tervezett. Meg kell tudnunk mi a különös hangok forrása, mely az understone-i embereket irányítja. A küldetésben erkölcsi döntéseket is hoznunk kell, mely két, drasztikusan különböző végkifejletet eredményez.
  • Lőtér: miután legyőztük a kerecsensólymot és királlyá váltunk, a fennmaradó zsoldosok tábora turisztikai látványossággá vált, katonai szerepét elvesztette. A fő attrakció egy bármikor újrajátszható lőtéri céllövölde, ahol a magas pontszámokért hajtunk és három díjjat is nyerhetünk: Marksman 500, Money Shot (díj), Black Dragon (díj).
  • A Balsors Kereke: szintén egy minijáték, Reaver megüresedett lakásában, izgalmas aréna-alapú csatározásoknak ad otthont. A játékhoz három tárgy is kapcsolódik: The Full Monty, Dirty Harriet és a Dead Ned's Revolver.

November 23-án egyébként további, kevésbé érdekfeszítő DLC pakkok is napvilágot látnak, kizárólag a legelborultabb rajongók számára: az Exclusive Hair Packban (160 MS pont), egészen fura hajviseleteket varázsolhatunk hősünk feje búbjára, az afrotól elkezdve, számos asszimetrikus különcségig. Az 5 Star Dog Potion (80 MS pont) segítségével hűséges kutyánk képességeit turbózhatjuk fel, nevezetesen az ásást, búvárkodást és kincsesládák megtalálását, ezzel a kiegészítővel már a kezdetektől is.

Ezzel még nincs vége, jön Reaver Industries Hero jelmez (160 MS pont), valamint a színes Dye Pack (80 MS pont), mely magába foglalja a fekete, türkiz, krém és pink színeket, ezekkel festegethetünk kedvünkre.

4.
4.
Raziel88
jöhetne inkább PC-re a játék .......
3.
3.
yakuza07
tyü.még végig se kalandoztam a fö játékot..miért íily hamar?
2.
2.
xICEMANx
jah... manapság már nem is ritka eset...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...