Ilyen lett volna a Mercenaries 3: No Limits

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 16.
  • Hír
Link másolása
Tavaly ez időtájt igazolódtak be a pletykák: a Pandemic Studios bezárta kapuit, ám a srácok az utolsó pillanatig sem tétlenkedtek. Javában dolgoztak ugyanis a Mercenaries harmadik részén, ami sajnos elveszett a süllyesztőben, habár az kétségtelen, hogy ez lett volna a legkiforrottabb rész a széria történelmében.

A Pandemic valaha szebb napokat is megélt, gondoljunk csak a Full Spectrum Warriorra, mely sikerrel ötvözte a stratégiát és a taktikai akciójátékokat a modern kori hadviselésben. Ám a The Lord of The Rings: Conquest és a Mercenaries 2 megpecsételte a sorsukat, képtelenek voltak kilépni a középszerűség átkából, míg az EA jobbnak látta felszámolni a csapatot.

A cég bezárásának pillanatában a Mercenaries 3: No Limitsen dolgozott, amelyből rossz esetben semmit sem láttunk volna, ám most kikerült a játék egyik bemutató videója, melyben megcsodálhattjuk a befejezettlen mű egyik korai változatát. A kinézet nem sokban változott a második rész óta, ám a hangulattal nem lehetett gond, ahogyan a TPS-ek alapvető mechanikájával sem. Nem vitatkozunk azzal a kijelentéssel, hogy ebben a formában ez bizony kevés lett volna az üdvösséghez. A misszióban coolan kinéző hősünk egy újságírót kísér el Kubába, a helyi maffiához.

A Pandemic egyik feltételezett munkatársa azt nyilatkozta, hogy az EA jó döntést hozott, amikor lehúzta a rolót a csapatnál. Vajon tényleg igaza volt?

9.
9.
kerekeske
Na megnéztem a trélert,már értem miért van Szabotőr érzésed.Messze ez attól,de egy jó kis lövöldözős játék lett volna.Igények nélkül.A baj,hogy a Szabotőr csapatát is szétzavarták,nem lesz folytatás.Nagy marhák ezek,sajnos a Szabotőr is eléggé naív játék volt,de morális mondanivalóval,számomra nagy játék élmény.
8.
8.
kerekeske
#4: üdv.Nekem axioma játék a Szabotőr,ne sértegesd ilyen pejoratív össze hasonlítással.
7.
7.
amd33
Hát anno a 2. rész se jött be, ez se jött volna be, a videó alapján elég gagyi...
6.
6.
d15a5t3r
A második részével volt szerencsém játszani. Számomra a világ legidegesítőbb játéka volt, mégsem tudtam előle feltápászkodni. Nagyon addiktív volt a hibái ellenére!
5.
5.
Mathia$
Azért be kell vallani egyik játékuk se hagyott nyomott. Hiába tetszett pár embernek.
4.
4.
bsg09
#3: Szerintem ez hajszálra olyan mint a Saboteur egyik pályája. Szinte csak a főszereplő különbözik.
3.
3.
Top Secret
Kár érte a 2. részével játszottam ps2 nagyon tetszett és a The Saboteur is nagyon jó volt a mai napig megvan.
2.
2.
Jinbobo
Sajnálom a Pandemic srácokat, nekem tetszett a Mercenaires 2! Sokáig elvoltam vele, és máig is előveszem ha háborúzni van kedvem. Tényleg volt hibája a játéknak, méghozzá elég sok, de élvezetes játékmenetet adott! Nekem tetszett.Remélem azért valamelyik másik fejlesztő gárda egyszer elkészíti a harmadik részt. Kár lenne elfeledni.
1.
1.
zsilvolgyi
A LOTR demója tök jó volt és a kevenc psp játékomat is ők csinálták : swbf2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...