Kinectes játékon dolgozik a Remedy?

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 16.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy látszik, az Alan Wake finn fejlesztői maguk is elismerik a Microsoft mozgásérzékelős technológiájában rejlő lehetőségeket, a legutóbbi állásajánlatukból legalábbis ezt szűrhetjük le. Minden jel szerint a Remedy következő játéka ki fogja használni a Kinect adottságait.

A fejlesztők hivatalos honlapjáról derült ki, hogy a Remedy már egy Kinectes játékon munkálkodik, mely az Alan Wake motorját használja majd. Az álláshirdetés szerint a sikeres pályázó azzal a következő generációs engine-nel dolgozhat egy egyedülálló játékon, mely már a méltán népszerű pszichológiai thrillerüket is hajtotta.

A Max Payne megálmodói arra is kitértek, hogy a pályázóknál előnynek számít, ha megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkezik a mozgásérzékelős technológiákkal (pl. Kinect) kapcsolatban. Az Alan Wake folytatása már a küszöbön áll, s bár ez korábban nem volt egyértelmű, ha a Remedy megkapta a zöld utat, akkor a fenti állásajánlatból kiindulva reménykedhetünk benne, hogy az ájtatos képű író újabb kalandjában már hadonászva abszolválhatjuk a sötétség gyermekeivel vívott harcot. Hiszen a gyors mozdulatok könnyen az életünket jelenhetik.

Mielőtt még bárki nagyon belelovallná magát, felhívjük a figyelmeteket arra, hogy a fejlesztők csupán "értékelik", ha a pályázó kinectes tapasztalattal rendelkezik, így egyáltalán nem biztos, hogy a finnek következő játéka kihasználja a technológiát. Ne legyen igazunk!

2.
2.
Top Secret
Szerintem nem csak ez a cég dolgozik Kinect-es címen csak nem verik nagy dobra.
1.
1.
p.balou
A Project Draco-ról nincs valami életjel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...