Tovább csúszik az új Ghost Recon és a Driver

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 16.
  • Csúszás
Link másolása
Bár az első tervek alapján még ez évben élvezhettük volna a közeljövő hadviselését és a Driver-széria feltámasztását, ám a Ubisoft nyáron jövő év elejére halasztotta a Ghost Recon: Future Soldiert és a Driver: San Franciscot - a mostani ütemezés szerint ez a dátum sem tartható, sajnos.

A Ubisoft nemrégiben tette közzé a legfrissebb üzleti eredményeit, ebből derült ki, hogy az új Ghost Recon és a Driver tovább késlekedik. A párosnak a legutóbbi információnk szerint 2011 első negyedévében kellett volna napvilágot látnia, de a franciák ezt a dátumot is ignorálták a következő pénzügyi évre. Ez azt jelenti, hogy majd valamikor 2011. április 1-je és 2012. március 31-e közé esik a két sikercím várható megjelenése. Bízzunk abban, hogy nem lesz ilyen szélsőséges a helyzet, és nem a pénzügyi év utolsó szakaszát célozza meg a kiadó.

A Ubisoft kihátrált a 2010-es esztendő karácsonyi időszakából, hogy versenyképes környezetben jelentethesse meg a Ghost Recon: Future Soldiert és a Driver: San Francisco-t, s ezzel több időt nyernek a fejlesztők is, hogy minél tökéletesebb produktumot tegyenek le az asztalra. Egyelőre nem tudni, hogy mi a pontos oka annak, amiért a Ubisoft közelgő két legígéretesebb címe végül csak 2011. március 31-e után jelenik meg.

9.
9.
zsilvolgyi
#2: Az még sokáig lesz:D
4.
4.
BloodyDeath
Felkeltette a kiváncsiságomat a Ghost Recon, holott nem vagyok oda az ilyen fajta lövöldékért. Jobban szeretek mutáns szörnyeket, meg UFO-kat irtani mint embereket, de ennek olyan faszagányos előzetesi voltak, föleg PS3-n néztem jó párat FULL HD minőségben, hát nagyon tetszetős volt.
3.
3.
SSJmeszes
k*urva anyukat azt. már bocs a kifejezésért! Számoljuk meg melyik várós játék nem csúszik?
2.
2.
Mathia$
nem gáz, ameddig van bc2 addig kibírjuk :)
1.
1.
dzsiádzsó
Igen csak ezt elég sokan csinálják, míg nem megint olyan sűrű helyzetben lesznek mint voltak, szóval ahol a part szakad szitu, persze közben a gamerek szopnak, idióták.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...