Itt a Need for Speed: Shift 2 első trailere!

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Kellemes meglepetés volt ez így ma estére: befutott a Need for Speed: Shift második részének első előzetese! Az Electronic Arts bejelentése szerint az új, Unleashed alcímet viselő rész tavasszal kerül boltokba, és ami különösen érdekes, hogy ősszel is lesz új Need for Speed, azaz két epizód érkezik jövőre.

A Need for Speed: Hot Pursuit csak csütörtökön kerül boltokba, viszont az Electronic Arts máris az új rész bejelentésével borzolja a rajongók idegeit - igaz, a Shift 2 létezéséről régóta tudunk. A kiadó augusztusban erősítette meg hivatalosan is, hogy folytatódni fog a sorozat Slightly Mad Studios által fejlesztett "mellékága", nemrég viszont zavar támadt az erőben, mikor az egyik igazgató azt mondta, hogy jövőre BlackBox-féle játékot kapunk.

Mint utóbb kiderült, az EA egyszerűen döntötte el a kérdést: jövőre két Need for Speed is érkezik PC-re és a HD-konzolokra, a Need for Speed: Shift 2 - Unleashed jelenik meg tavasszal, míg a BlackBox-féle cím jön ősszel. Elvileg a Criterion sem szorul a jövőben háttérbe, az EA úgy akar körforgást kialakítani a fejlesztőcsapatok között, mint azt az Activision tette a Call of Duty-sorozat esetében.

26.
26.
XDannyL
#25: Mondasz valamit... Underground 3 lenne a legjobb, de csak ha a Codemasters-nek hajlandóak átadni a fejlesztést. Mondjuk nekem még a ProStreet is tetszett, mert elég élethű az autó irányítása és saját, tuningolt verdával kell menni.
A Shift-el csak annyi a probléma, hogy nehéz vezetni az autót, és nagyon uncsi...
Ja és a tuningolás az borzasztó: tuning csomagokat lehet venni. Ez mekkora gyökérség már...
Lényegében annyi a fontos, hogy általam tuningolt autóval mehessek és utcai verseny feelingje legyen (mint a ProStreet). Az nem baj hogy versenypályát kell hasítani :)
25.
25.
Gilberto
A palyaverseny mondjon le. Inkabb csinaljanak egy uj Underground reszt.
24.
24.
Pukhi-zik
teaser trailernek hivjak az ilyet. no gameplay
23.
23.
Mortician
#22: Mit nem tudtak megcsinálni? Az első részben is hasonló volt a cockpit nézet és a vezető reakciói is...
22.
22.
nero66
Jól néz ki megy minden, de amit a végén mutattak az tuti nem gameplay volt, mert olyat tuti nem tudtak csinálni... marad ugyan az a lazán elmész mellette dolog... -.-"
21.
21.
daenath
#20: En is arra varok mar miotta de mind hiabba :( NFS Underground, az jo volt, Most Wanted meg elment, a tobbit mar ki se probaltam.
20.
20.
BloodyDeath
Nekem a legjobban az Undeground I és a II jött be. Mellékesen a mai napig játszok a II-vel. Nem azt mondom, hogy az utáni részek mind ratyik lettek volna, csak nem volt az a sötét utcai versenyzős tuningolós hangulatuk.
Még PS1-n kezdtem el játszani a legelsö Hot Pursuit-tal, és azóta az összes részt beszereztem, és mindegyiket végig toltam. Valamelyiket többször, valamelyiket kevesebbszer. Eztán is megfogom venni az NFS-ket.
De hogy miért sír a szám? Hát megmondom, mert azóta nem dobtak ki a piacra olyan tuningolos játékot, ami csak egy kicsit is hozta volna a már megismert Undeground részek szintjét.
Tudom tudom merőben igazatok van, hogy az NFS nem arról szól, de ha egyszer nekem az jött be.
19.
19.
CJgabor
hény neve lesz ennek xD
NFS, Shift, 2, unleashed XD alcímnek minek alcím? WTF
17.
17.
Mortician
#16: A játékkal szvsz nincs semmi baj, nekem kimondottan tetszik, de ennek tényleg nem a Need For Speed nevet kellett volna adni... :)
16.
16.
peterpal7
Ha need for speedet nem is, trailert nagyon jót tudnak csinálni :D
15.
15.
hakydakillah
1. azért a mostani HP nagyon jó lett, ezt bizonyítják a viszonylag magas kritikák is :-) Meg az a régi jó öreg NFS feeling benne
14.
14.
ATi0021
A HP is jó lett szerintem, egyedül az élsimítás hiányzik. Ettől meg elvárom, hogy sokkal több pálya legyen benne, mint az elsőbe. Plusz örülnék megbízhatósági versenyeknek (12 vagy 24 órás) versenyek - LeMans24-re gondolok elsősorban. Végül még egy boxutca dolog és számomra ez is tökéletes lesz. :)
13.
13.
Mortician
#10: "[...]jövőre két Need for Speed is érkezik PC-re és a HD-konzolokra[...]"

Ott van, hogy jön PC-re is...
12.
12.
falselight
na így kell teaser-t csinálni kérem szépen. fantasztikus.
#9: igen, az egy "n" szerintem is. mellesleg nagyon profi logó.
11.
11.
Top Secret
#7: Szerintem is ez az nfs talán olyan lesz mint a régi epizódok.
10.
10.
lolman598
ha HD-koinzolt írt,az annyit takar h pc-re nem jön 1ik se?
9.
9.
halamadrid
valaki tudja h ez az nfs jel honnan ered? én nem jöttem rá, nincs benne se F, se S, N még talán
7.
7.
gogolbordello2
#1: A Hot Pursuit most visszahozza(a demo alapján mindenképpen)a régi nagyságát
6.
6.
abydos
#1: Nem tudom, miért kell minden Need for Speedes hírnél mindig ezt a demagóg szöveget elolvasni. Ezt szórólapon olvassátok vagy mi?

Kiszálltam...
5.
5.
gogolbordello2
Ez marha jól néz ki!Egyébként jól látom,hogy ebbe már egy ici-pici gameplay is volt?
4.
4.
abydos
Ez azért ütős trailer!
3.
3.
gamerplayer
2.
2.
tjames
Hát ez nagyon babán néz ki!
1.
1.
vincze1211
Hát az nfs sorozat nekem már a múlt.A Most Wanted óta lefelé ágazik a játék minősége.Régen nagy név volt, de mára már vannak jobbak.Nem tudom miért kell eröltetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...