Megvan a The Witcher 2 megjelenési dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A lengyel CD Projekt rendkívül bizakodó sikeres szerepjátékuk folytatása kapcsán, elmondásuk szerint így pár héttel később kerül a boltokba a The Witcher 2, mint azt a múltban tervezték. Holnap, a cég őszi konferenciáján további bejelentések várhatóak és a lehull a lepel a gyűjtői kiadásról is.

A The Witcher 2: Assassins of Kings 2011. május 17-én kerül a boltokba, erősítette meg tegnap a CD Projekt. Sajnos az esetleges konzolverziókról még most sem esett szó, egyelőre csak a PC-változat létezik.

"Úgy döntöttünk, hogy pár héttel eltoltjuk a játék megjelenési dátumát, hogy minél több időt fordíthassunk a lengyel játék polírozására" - mondta Adam Badowski, a CD Projekt Red vezetője. "Természetesen tudjuk, hogy a játékosok szeretnék a lehető legrövidebb időn belül kézbe venni a The Witcher 2-t, így reméljük, hogy megbocsátanak nekünk. Nagyon úgy véljük, hogy ez az extra fejlesztési idő jót tesz neki és megéri rá várni."

Kelet-Európa egyik legjelentősebb RPG-je lehet a cím, ahol már nem kötöttek kompromisszumokat a fejlesztők, mint korábban. Geralt minden eddiginél mérgesebbnek tűnik, szétcsap a pokol kreatúrái között és továbbra is nagy hódolója a női nemnek. 100 órára tuti mi is belekóstolunk!

12.
12.
Joc1
remélem csináltok majd róla tesztet mert még elfelejtem olyan soká lesz :((
10.
10.
vuliem
Most kaptam egy elég erős lapit, remélem elfut majd azon ez is.
9.
9.
A picsába! Megint egy csomó hasznos szabadidőm fog a kárba menni :))))
8.
8.
The Lone Drow
#5: Szerintem nagyon jó volt az a harcrendszer, de ezzel sem lesz különösebb baj, ahogy elnéztem. A gyűjtői kiadásra nagyon kíváncsi leszek, remélem nem butítják le a tartalmát úgy, mint ahogy az elsőének =/
6.
6.
mdr88
#4: te most ezt komolyan nekiáltál kiszámolni XD
5.
5.
mdr88
nekem az első rész harcrendszer volt egy kicsit fura, de ahogy látom jócskán upgrade-elték a dolgot :D
4.
4.
Semmer
#3: akarom mondani 50-ed 60-ad része :)
3.
3.
Semmer
#2: 15-20 ms? magyarul a másodperc 150-ed / 200-ad része?

Ennél gyorsabb minek? ;)
2.
2.
miki1105
Nekem is bejött ez első rész csak volt szerintem egy oriási hibája, attól lett annyira hosszú hogy amikor bárhova bementél töltött, lehet hogy ez erősebb gépeknél nem volr sok idő de nekem még anno a gyengébb géppel volt legalább egy 15-20ms mire betöltötte. De ez nagyon jól néz ki kár hogy idén már nem adják ki.
1.
1.
Dark_Temptation
ez valami iszonyat jól néz ki! imádtam az első részt is de ez vagy 100x jobb lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...