Dátumot kapott a Homefront is

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Kaos Studios legújabb FPS-e is a "Mi lenne ha?" kérdést fogja boncolgatni. Mi lenne, ha Észak-Korea lerohanná az Egyesült Államokat? Mi lenne, ha sikerülne megszállás alatt tartaniuk az országot? Mi lenne, ha egy maroknyi ellenálló csapat nem hajtaná meg a fejét Kim Dzsong Il előtt?

Bár naponta olvasom a játékvilág híreit, először azt hittem, lemaradtam a Homefront megjelenéséről, elvégre a THQ és a fejlesztők többet beszéltek az elmúlt időben a már készülő második részről, mint magáról az eredeti címről. Mint utóbb kiderült, nem néztem be semmit: a THQ éppen ma véglegesítette a fiktív közeljövőben játszódó FPS érkezési dátumát.

Amerikában március 8-án, Ausztráliában 10-én, míg Európában (és így nálunk is) 11-én kerül boltokba az Egyesült Államok vesztét feldolgozó játék. A történet szerint Észak-Korea hirtelen felindulásból lerohanja Amerikát, elfoglalja és rettegés alatt tartja az államokat. Az egyjátékos részben annak a maroknyi felkelőnek a tagját alakítjuk, akik korántsem látják szívesen a Koreai Néphadsereget, a multiplayer módban a sztori előzményeit, azaz magát az inváziót küzdhetjük végig.

A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő játékot az a Kaos Studios fejleszti, akinek a Battlefield 1942 Desert Combat című modifikációját is köszönhetjük - a srácoknak van tapasztalatuk a háborús FPS-ek fejlesztésében, elvégre később a Battlefield 2 munkálatainál is besegítettek, majd tető alá hozták a THQ-nak a Frontlines: Fuel of War című multis anyagot.

26.
26.
Fetto
OMAREK ki kiváncsi a szaros véleményedre,minden hsz-ed oldalnyi hosszúságú,, tele baromsággal,
Mivan csesztetnek a suliban és itt akarod felhivni magadra a figyelmet vagy mi??
másra nem nagyon tok gondolni
24.
24.
wigyory
Ha ez a game kijön, lessz aki megnyomja a pánik-gombot!
23.
23.
mark825
Hali vki mondja meg nekem légyszives (de csak akinek ps3-a van) lehet-e róla NETEZNI vagy hát lehet róla azt tom de kell-e hozzá számítógép. meg ha lehet róla akkor vezeték nélküli is jó vagy kábeles kell hozzá. ha vki irna akkor olyan holnap vagy ma 4-re irjon. előre is kössz. :)
22.
22.
shooter1234
#16: Ne, itt a kokojubod! :D http://www.youtube.com/watch?v=MVANonEmwDs
21.
21.
McDuff
úristen,b.zdmeg,itt meg mi van?:D Ötletbörze?:D:P
asszem nyakon fosnám magam ha végül télleg bejönne vmelyikőtök verziójaXDDD
az a baj hogy télleg el tom képzelniXDDDD
20.
20.
zsilvolgyi
19.
19.
azentekeresem
remélem nem olyan szar lesz mint a black ops, amiben csak a játékot sikerült elbaszni, de azt nagyon.
ghost reacon szerü játék lenne akkor tuti megvenném, de így....
bc2 az jó, azt érdemes volt megvenni.
17.
17.
shooter1234
#12: Wildláma, Omarek:

XD Látom van bőven fantáziátok, Egy-egy elborúlt történetü játékot még el is tudnék így képzelni. :D
16.
16.
omarek
15 KOKKKÓÓÓÓ DZSÁMMBÓÓÓÓ:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
15.
15.
wildláma
#12: én csak annyit szólnék hozzá, hogy a főhős szerintem egy Idaho-i suttyó tajparaszt lesz, aki véletlen a whiskys pinyóban tartja vállról indítható scad rakétát, és az egyéb volt közelkeleti/hidegháborús fegyvereit, amiket a 20 év szolgálat közben csórt a raktáros haverjától, miközben ő csak 32 éves, de van egy lánya, és a felesége meg van halva egy autóbalesetben amitől rémálmai vannak, és ezért iszik/gyógyszerezik. Külsőleg nem fog senkitől sem különbözni, maximum az átlagtól, mert ő minden bizonnyal farmerban lesz, fehér trikóban, és ezen egy piros-halványpiros (nem rózsaszín) kockákból álló ing lesz rajta kigombolva, a haja rövid lesz, de nem tüskésen rövid, hátranyalva a Caterpillar 797F-es külszíni bányász dömperek hordanak a csontos állától duzzadó sunyiban egy-egy cigit elszívó pofájára. A társaink azok jött ment senkiháziak lesznek, akik életükben nem fogtak fegyvert de az apjuk állítólag már látott, de a kemény kiképzésen átment koreai kim dzsongok mind meghalnak tőlük, lesz köztük, idióta ezermester is, mint Murdoc a szupercsapatból, robbantós niggagengsterrepper, lesz bizonyossal egy csaj is, aki valami felfoghatatlanul egetrengetően elementális vezetési stílussal rendelkezik, miközben a dune buggyjából dübörög majd a cocojumbo, akibe az előbb leírt emberként csak úgy szimplán nem lesz belé szerelmes, mert a csaj lesz belénk, de miután a lányunkat, akit megöltek/elraboltak (ugyebár, mert miért ne?), utána még mindig nem lesz közöttünk semmi, csak miután megbosszultuk/visszaraboltuk akkor fognak összebújni mint a rövidszőrű kutyák a téli hidegebb hónapokban a kocsibejáró közepén. És azt hiszem ezzel már a sztorit is leírtam
14.
14.
gogolbordello2
Ez a játék sajnos az első trailer alapján ugyanabban a betegségben szenved mint a MoH,vagyis a játék a BC2 és a CoD összevágva.Ez nem lehúzás,nekem tetszik csak hát...na szóval értitek..
13.
13.
christopher24
#12: beteg vagyXD
rég nem röhögtem ilyen jót:D
12.
12.
omarek
jaa az más akkor módosítom: suhogós adidas melegítős necchálótrikós bundesliga fizkójú pornó bajszú lokkót alakítunk majd akin kopogós lakkos makkós surranó lesz oltárian katonás bicsízekkel fuxokkal minden fele hányásig lesz siratós amcsi jelenetekkel és valószínűleg a pornó ipar angyalai is képviseltetik magukat egy kicsippelt bővített aksis análfűrész csekkelő légelhárító homokos detektorral.Ne feledjük a V8 as amcsi csodákat is de mivel háború meg megszállás van ezért csak is kizárólag enerdzsi bambival fognak menni úgy hogy közben ííszonnyat feka alázós repp bömböl a kocsiból és a lotyó szukák minden refrénnél felnyögnek ezzel is összezavarva a hihetetlenül fegyelmezett és agyon éheztetett főgenyák katonáit hogy már a low rider-es buddhista szerzetesek meg se említsem akik a kalasnyikovukra free tibetet gravíroztattak kelemen anna mellbimbóinak hála.Simon 55 köszi az észre vételt igazad van.sztem még rohamosztagos munkanélküli star wars katonák is lesznek meg dárt véder csak nemtom hogyan küzdik le a nyelvi akadályokat mer ugye asztmás angolból nem lesz kóreai
10.
10.
simon 555
#2: a játékban nem katonákkal leszunk elvileg hanem sima civilekkel akik megprobálnak ellenállni.
9.
9.
P@tr!k
7.
7.
omarek
5.
5.
randall13
<--- Amúgy én szándékosan kaptam ilyen troll képet? xd
4.
4.
p.balou
2: Köszi! Jóvá tetted az estémet XD
3.
3.
Mortis
#2: Mennyi ideig tartott, amíg ezt kitaláltad? :D
2.
2.
omarek
sztem ez lesz a sztori: lesz valami full paraszt főhős akinek a neve utalni fog valami szittya amerikai dologra pl shotgun johnny vagy m16 jakab vagy ilyesmi.Az ellenálló amcsik kevesen lesznek ugyan de mindegyik diszturbiás.Namost tele lesznek hájtekk cuccokkal amit a józsefvárosi kínaiaktól vettek csak rányomták hogy US army és te azokkal gengelsz.Lesz 1 főnököd aki néger akkora fux lesz a nyakába hogy a cigók besárgulnak és olyan cifra báffálója lesz hogy olyan senkinek se nincsen és persze ő hal meg előszőr és drámai lesz mert mindez egy börgerkingben fog megtörténni rögtön a herkás WC mellett.Lesznek nagy Effektek mert a 4. és 10. dimenzióból ide teleportál uncle Sam (samu bácsi) aki azóta már megborotválkozott az új zsilettel hogy jobban csússzon át pofával a tankok alatt.Az utolsó pályán egy É-kóreai paparazzó kém kukkolós cserkészlány mobil süti sütöde helikopter átalakul meleg indiaivá (aki a főgenya) és lesz egy csinos de annál csöcsösebb segédje (a jobb kéz) aki (a jobb kéz mindent megcsinál) hihetetlen praktikákkal szinte a gravitációs foton részecskéket megszégyenítően behaluztatja veled hogy nyugdíjas vagy és elkezdessz panaszkodni az oda hologrammált volánbusz rozoga ajtaja előtt.ÉÉÉSSSS ekkor jön KEPTÉN PRÁJSZ aki tüzijáték kíséretében beszaltózik (alig 300 évesen) és közben kriptonit rágót majszol majd egy G.I. joe űrsiklóval a csillagösvényen csabakirályfi oldalán fénykardal elkergeti a komcsi disznókat utánna 4 km eres magasságban elfogyaszt egy nyers vízilovat amit ott helyben vág le dzsetpakkal a hátán.ez lesz
1.
1.
randall13
Kíváncsi leszek az amcsi újságírókra, mivel jönnek megint... :D De szerintem szept.11. tuti lesz. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...