A Splinter Cell első három részét is felújítják

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Korábban különféle hirdetésekből derült ki, hogy a Ubisoft a Sony példáját követve leporolná a régebbi címeit, s kicsinosítva, újra kiadná őket az újgenerációs gépekre. Ezek közül eddig a Prince of Persia trilógiát jelentették be, míg a Splinter Cell-sorozat első három részét csak most erősítették meg.

Az őrületet a Sony indította útjára a God of War Collectionnel, és be is jött neki: a PlayStation 2-re megjelent epizódok PS3-as feldolgozására rengetegen voltak kíváncsiak, feltehetően többen azért, mert a God of War III nagyon tetszett nekik, ellenben PS2 híján az előző generációs játékokkal nem játszottak. A Sony folytatja a Collection-sorozatot, de még érdekesebb, hogy a példa ragadós: mostanában a Ubisoft is felújításokban gondolkodik.

 

A Prince of Persia: Trilogy éppen a napokban jelenik meg, a kizárólag PS3-ra készült gyűjteményben az első három - előző generációs - játékot játszhatjuk újra immáron HD-felbontás és 3D-támogatás mellett, s a jelek szerint ezt a vonalat követi majd a minap megerősített Splinter Cell: Trilogy is. Az új csomag létezését maga Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója erősítette meg: a pakk az első Splinter Cellt, illetve a Pandora Tomorrow és a Chaos Theory alcímű epizódokat fogja tartalmazni.

Bár nem derült ki, de valószínűleg ez a kiadás is PS3-exkluzív lesz, a megjelenésről pedig szintén nem tudunk semmit - a korábban kiszivárgott hirdetések november végére ígérték a premiert.

14.
14.
Mathia$
#11,12: akkor szerintem meg Naked Snake aka. Big Boss és Solid Snake :P
13.
13.
Mathia$
olyan 4 hónapja is volt már erről szó, inkább már látnám hogy festenek a régi részek újjászületve :D
10.
10.
Netsu
#9: Nem értelmeztél félre semmit,csak szegény úgy döntött hogy most aztán jól bealáz. Nem jött össze.
9.
9.
Sogi
#5: félreértelmeztem a cikket, én azthittem, hogy új grafikával kiadják a trilógiát.
tudom, hogy van pc-re, a kedvenc játékom az sc sorozat
8.
8.
Macifasz
Faxom, hogy ez is meg a PoP is PS3 exclusive. (Kérem az összes elkényeztetett konzolos majmot, hogy mellőzék a "vegyél konzolt és ne siránkozzál" mondatokat. Tisztelet a kivételnek)
7.
7.
Tacskoexe
Ezek után akár a Conviction os kijöhetne PS3-ra
6.
6.
gogolbordello2
#3: azért egy dobozba több dvd is elfér :)
5.
5.
randall13
#4: PC-re most is van... -.-"
4.
4.
Sogi
pcre is igazán kicsaphatnák...
3.
3.
tundra
Valszeg csak ps3-ra jön, nem hiszem hogy 3 játék ráfér az xbox dvd-jére.
2.
2.
d15a5t3r
Ez jól hangzik. Bár a régi grafikával is kiemelkedő játék a Splinter Cell 1,2,3. Az utóbbi 2 rész pedig számomra hulladék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...