Újjáépítették az Infinity Wardot

  • Írta: InGen
  • 2010. november 19.
  • Érdekesség
Ugye senki nem felejtette el még a hatalmas botrányt a Modern Warfare 2 megjelenése után? A Call of Duty alkotói elég komoly összetűzésbe kerültek a kiadó Activisionnel, így az Infinity Ward két alapítótagját kirúgták, őket pedig rengeteg lojális alkalmazott követte. Itt a folytatás.

Az ismert események után az Activisionnek presztízskérdés, hogy újjá tudják-e építeni az egykor tündöklő Infinity Wardot. S akkor tényleg nagyon komoly dologról van szó, amikor az eseményekkel kapcsolatban már nem is az Activision nagyfőnök, Bobby Kotick nyilatkozik, hanem az Activision Blizzard tulajdonosa, a médaóriás Vivendi ügyvezető igazgatója, Jean-Bernard Levy.


Az úriember egy konferenciahíváson hozta elő a Call of Duty témát, s örömét fejezte ki a Black Ops sikerével kapcsolatban, mely túlszárnyalta a Modern Warfare 2 minden rekordját. A termék jelenleg 650 millió dolláros bevételt hozott, amivel pontosan 100 millióval múlja felül az előd hasonló adatait.

Aztán rátért arra, hogy az Activision sikerrel rakta össze újra az Infinity Wardot: "Újjáépítettük az Infinity Wardot, s nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel." Levy ezután elmondta, hogy a jövőben három stúdió fogja vinni a franchise-t, s habár nem mondta ki, a jelek és a lefoglalt szabadalmak alapján az Infinity Ward már a Modern Warfare 3-on dolgozik. Rajtuk kívül persze marad a Call of Duty mellett a Treyarch is, s ahogy arról már többször hírt adtunk, a Sledghammer Games is egy új anyagon dolgozik a témában, melyről egyelőre nem tudunk semmit.

36.
Csemegekukorica
a CoD a legjobb FPS sorozat ami létezik az MW2 és a Black Ops pedig a sorozatból az egyik legjobb az UO és a 2 mellett...És kit érdekel h mivan az Infinity wardal meg a Treyarchal engem nem érdekel hogy ki lép be vagy ki ameddig jó játékokat csinálnak!
35.
Bátor
mi akik megvesszük a játékokat tesszük Őket naggyá s ha azzá válnak már elfelejtik kik is Ők és mit akarnak....(pénzt persze) csak nem tudom miért kell erőltetni valamit aminek szemmel láthatóan rossz vége lesz ....
34.
lackosor6
#32: Igaz, ami igaz a MW-ben, amikor hívni lehetett a helikoptert, hogy rendet tegyen elég gáz volt: hívtam, jött, szétkente azokat, akik a házban voltak, utánna elment. Persze a szkript nem állt át és a házból ugyanúgy jöttek. A második legnehezebb fokon (nem emlékszem, hogy hívják) elég idegesítő volt! És nem tudom miért, de nekem a WaW-nál tűnt fel a legjobban! Lehet, hogy addigra sokaltam be a CoD-októl! A MW2-ben meg, amikor a ruszkik lerohanják a kertvárost...OMG! Nem egy atomerőművet vagy egy repteret, hanem a kertvárost!!!! Fogalmam sincs milyen sereg pazarolna erre embert és, hogy ki volt az a hülye, aki ezt kitalálta. Na mindegy harcolhattunk a fűnyíró traktorok és a gyerek mászókák között! :P Aztán, amikor a csöves vontatott légvédelmi géppuskáról kelett lelövöldözni a ruszkikat (mert a rakétakorszakban még ilyet használnak) az végképp kibaszta a biztosítékot!
33.
bsg09
#32: Ez az "újrafeldolgozás" nálam a BO-ban csapta ki a biztosítékot. Egyik pályát már harmadszorra használták fel (CoD1 és 4-ben), de volt olyan is amit amit csak átfestettek.... A WaW nekem a vh és a pörgős zenék miatt tetszett. Már vagy 3-szor végigvittem, ezzel szemben a Cod4 6 és 7-et egyszer kijátszottam azt' uninstall, többet elő nem veszem.

Amúgy mind szarrá van scriptelve nem tudom miért a WaW-nál tünt fel :)
32.
lackosor6
#29: Figyelj olyan nagy különbséget nem mondtál! Az UO tényleg jobb, mint a 2! Az UO-t utáltam, képzelheted a 2-vel hogy voltam! A MW-t kifejezetten szerettem, volt íze-bűze kva jók voltak a zenék, a sniper küldetés pedig tök király volt. A WaW viszont egyáltalán nem tetszet pont az idióta scriptek miatt: semmiről se szólt csak arról, hogy ömlöttek az ellenfelek ameddig el nem jutottál A-ból B-be... Szarság! A MW2-ben meg akkor dobtam el az agyam, amikor vissza kellett foglalni a mcdonaldsot meg a benzin kutat...
Az a leggusztustalanabb, hogy az újakban visszakapjuk a régi küldetéseket kisebb nagyobb változtatásokkal!
31.
CoolGeri
Az anonimságot a MW-2 ben is elvesztettük.Mivel "Soap" Mactavish-el mentünk a MW-ben ,és a MW-2-ben ő a társunk.A black ops-ban meg a visszaemlékezős küldiben a társunk Dimitri Petrenko.
29.
bsg09
#20: Köszönjük Emese! Szerintem a WaW többet ér, mint az utána kijött MW2 és BO együttvéve. Az UO pedig jobb mint a CoD2.
28.
Mathia$
Future Warfare, Space Warfare, Secret Warfare... ilyen domain neveket védettek le.
Ha a MW3 nem lesz jobb mint a CoD4 vagy minimum a MW2 akkor felejtős.
Black Ops-t is kb a zombi mód mentette meg a rosszabb értékeléstől.
27.
p.balou
#18: Kicsifiú... Félre értettél. Azt mondtam NEM az igazi. Ami nem ugyanaz hogy NEM fasza. A Black Ops valóban jó lett. De nem lett olyan átütő mint a CoD4. Ami ebbe zavart és azért nem tetszik az anonimitás elvesztése. Minden CoDban anonimok vagyunk, de ebbe végig a szájunkba van rágva.
Üdv.
26.
miki1105
Az Infinity Ward kezdte el a sorozatot ŐK is vigyék tovább a FŐ szálakat. Lehet hogy most az új COD jó pénzügyileg de bennem nagyobb nyomott hagyott a Modern Warfare 2, fejből el tudnám mesélni a sztorit pedig csak multizok vele. A Black Ops se lett rosz csak nincs meg az az benne, hogy én most ezt megint végigviszem, én csak egyszer végigvittem és valahogy nem jött meg az érzés hogy mégegyszer. Ez az én véleményem ezzel egyik stúdiót se akarom bántani, sem más emberek véleményét.
25.
ChainGun112
#23: szerintem az mw1 nek sokkal jobb volt a hangulata meg a sztorija

viszont a black ops meg az mw2-t ütötte ki
24.
ChainGun112
nekem ez így pont tökéletes lenne :D.

Jövőre jönne az IW-től az mw3 aztán ez a sledgehammer szarság (ez annyira nem érdekel) :D utánna pedig egy újabb treyarch cod
22.
Tacskoexe
#17: Így folytatják gyorsan meglesz :D
20.
lackosor6
#16: A Treyarch-al jobban járnánk, ha inkább fogkrémes tubusra gyártanának kupakot! Nem azért, de a UO single egy szar, a WaW említésre sem méltó, a BO-t meg túlértékelik! Tudom, tudom, sokan megvették, de nem én, 100000 pontot kapott a 100-ból, de nem tőlem! Kb ennyi, szép napot!
18.
elite_hun
#14: Akkor még nem játszottál a Black Ops single-jével
17.
Griewer
Én ott voltam a nyilatkozat idején és egy dolgot kihagytatok, idézem. "Emellett cégünk új célt tűzött ki, mégpedig azt, hogy a mindenki által imádott és ugyanakkor megvetett Dallast megelőzzük a részek számának terén." =P
16.
OLLiE
Csak azért írja mindenki azt, hogy a Treyarch fos, mert az összes előző CoD-ot az IW készítette, pér kivételével (united offensive, cod3, cod waw, BO ) tehát azok a codok amik "kedvenckék lettek(CoD 2 , modern warfare )mindet az IW alkotta.
Így egyből mindenki lenézi a treyarchot, meg mindent az IW-hez hasonlítanak -.- ...fogják fel ez más stúdió. A Black Ops -nál is az volt csak a baj, hogy a MW2-hez hasonlították, közben semmi közük sincs egymáshoz. Pedig szerintem a BO jól sikerült : Single tuti, Zombies über, Multi pörgős(nincs jugger, marty meg a többi baromság)
15.
OLLiE
Mondtam én, hogy a MODERN WARFARE 3 -on dolgoznak :)..amúgy a Sledgehammer stúdió egy MMO CoD-on dolgozik, csak Multija lesz. 100 százalékig a multira koncentrálnak.... már nagyon várom a MW3-at, alig várom, hogy az amcsik lerohanják a ruszkikat :) :)
14.
p.balou
#13: Hát igen... Nem rossz a Treyarch-os sem, de nem az igazi :/
13.
X360_FaNbOy
Én örülök az Infinity wardnak, azok a Call of Dutyk jobban tetszenek..
10.
tabu3x
Hááát, én egy kissé bizonytalan vagyok. Tényleg szüksége van a játékosoknak ilyen COD dömpingre? Ennyire egysíkúak lennénk?
9.
CoolGeri
Hát nem tom,én végigvittem az összeset nagy élvezettel,de az új részeknek már teljesen más a hangulata.A régieknek olyan "Elit Alakulat"-os hangulata volt és nem csak a II.vh miatt,hanem pl:a hősiesség,bátorság stb...De az új játékokban csak arra figyelnek hogy folyamatosan adagolják az akciót.Ez mondjuk nem lenne baj csak így részben elveszíti azokat a tulajdonságokat amiből kiindult a sorozat.
6.
jookrisztian
Sziasztok.

Ez nekünk játékosoknak csak jó, mert így minden csapatnak 3 éve lesz elkészíteni a legújabb COD-ot,+ még a fejlesztők egymást is űberelni akarják, tehát (ELVILEG) még színvonalasabbak lesznek a következő részek.
5.
pepsus
Mar lassan 3 havonta lesszuj cod :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...