Véletlenül lelepleződött az új BioWare játék?

  • Írta: InGen
  • 2010. november 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Elképzelhető, hogy a nagy titkolózás, a megfejtendő jelek küldözgetése, és az abszolút semmitmondó teaser mind-mind felesleges volt. Valószínűleg ugyanis véletlenül kiderült, hogy milyen játékon is dolgozik a BioWare, amivel így oda a VGA egyik nagy meglepetése is.

Mégpedig a véletlen leleplezés a PlayStation oroszországi részlegének "köszönhető". Ők ugyanis egy twitter-üzenetben említik, hogy a teaser a Mass Effect 3-ból származik. És ezzel valószínűleg lerombolták a BioWare szépen felépített kis kampányát, és az egyik nagy VGA-s meglepetést.

 A konkrét twitter üzenetet oroszul küldték, ám angolra fordítva pontosan így szól: “Company #BioWare Award for #VideoGameAwards showed a teaser, in which we can see the first footage #MassEffect 3"

Ami tehát azt jelenti, hogy a PlayStation Russia szerint a pár napja látott rövidke előzetes a Mass Effect 3-ból származik. Persze több lehetőség is elképzelhető: vagy nem tudják az oroszok, hogy miről beszélnek vagy direkt félrevezetésről van szó. De egyik sem valószínű. A legvalószínűbb, hogy minden jel ellenére mégis a Mass Effect 3-at mutatják majd be a Video Game Awardson.

17.
17.
DzsungelCsirke
Ekkora meglepi hogy készül a 3? A második rész hatalmas cliffhangerrel zárult, semmi nagy dolog nincs ebben.
16.
16.
SamS
én még a 2-t se vittem végig :D
15.
15.
Exnem
ez milyen érdekes, hogy minden "véletlenül" történik a Crysys 3-mat is véletlenül bejelentették ezt is "véletlenül" az oroszook elmondják sztem csak marketing az egész
13.
13.
givi6
lehet hogy ez az, vagy csak egy pletyka, én tartozkodom

12.
12.
mdr88
Szerintem tuti, hogy ME3. Az MMO Mass Effect-re nem gondolok semmiképp, mert a BioWare-nél a multis srácok most az SW:TOR-t hegesztik gőzerővel, hogy májusra elkészüljön. De egyszer mindennek eljön az ideje. :D
11.
11.
Tacskoexe
Nem nagy meglepetés, hogy a Mass Effect 3-at csinálják, szerintem más lesz.
10.
10.
Joc1
mass effect 3 jeeeee......!!!!!
8.
8.
adamsfamily
Hoho mass effect 3?!Azt várjuk szeretettel az előző 2 rész is zseniális volt.
7.
7.
falselight
6.
6.
giga321
Jöhet nyugodtan. Szeretettel várom.
3.
3.
The Lone Drow
Szerintem sem, pláne nem multiplayer.
2.
2.
simon 555
szerintem nem az.
de majd a VGA-n megtudjuk.
1.
1.
Dcrysis02
ME3 multiplayer trailer? Elképzelhető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...