Megjelent a Splatterhouse, új trailer érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 27.
  • Videó
Link másolása
A megjelenés apropójából kapott egy utolsó trailert a Splatterhouse, a Namco Bandai legújabb címe. A játékban mindent megkapunk, ami az igazi akcióhoz kell: lesz vér, káromkodás és metál is, szóval a hangulat mindenképpen adott. Ha végeztél az előzetessel, irány a szoftverábécé, vesd bele magad a mészárlásba!

A Splatterhouse eredeti változata még 1988-ban jelent meg (akkor még csak a Namco szárnyai alatt), ezt a játékot dolgozta most fel a kiadó. Az új rész alapvetően az eredeti koncepcióra és történetre épít, ellenben a játékmenet és a grafika sokkal kifinomultabbá vált az elmúlt évek technológiai vívmányainak hála. Na meg az sem utolsó szempont, hogy most már pöpec erősítőkből üvölthet a metál!

A videó Drakecsaj küldte be, köszönjük!

17.
17.
@darkking@
16#Nagyon szépen köszönöm a válaszod :) végre már más valaki is irt róla :) így azért kicsit visszanyertem a bizalmam agamma felé nézve :) gyűjtök egy kis zsetont ha tudom nélkülözni és megveszem:)
16.
16.
Mortician
#15: Én hétvégén kipróbáltam haveromnál. Számomra kötelező vétel, hatalmas hangulata van. Élvezetes a játékmenet is, zenék nagyon ott vannak. A grafika olyan tekiktetben érdekes, hogy néha látszik, hogy cell-shaded, néha viszont nem. Nekem kimondottan tetszik.
15.
15.
@darkking@
olyan a grafikája mint a POP4-nek vagy mint a STREET Fighternek? ez részemről nem túl biztató:)
14.
14.
waynerooney108
ÁÁhhh... naon cool!!! Nekem nagyon tetszik! A grafika olyan prince of Persia-s. Ami a Forgotten Sands előtt volt talán! Na mindegy, a története is elég vagány! Jó lesz az!!!
13.
13.
@darkking@
Nekem is nagyon bejött a trailer alapján :) én szívesen megvenném,de valaki írjon már róla valamit egyvalaki írt már de írjatok már róla aki próbálta milyen mi a nem jó.... léccives :)
12.
12.
kesovary
brutál egy feltuningolt Jason :D
11.
11.
roli33
Karácsonyi listára felkerült a játék az AC:Brotherhood mellé :D
10.
10.
BloodyDeath
#9: Kösz Drakecsaj a vidiért. Nálam tuti vétel lesz.
Néztem sok vidit már róla, már csak a zene végett érdemes megvenni ezt a játok. No az lehet, hogy a God of War, Castlevania, avagy a Darksiders-hez semmi köze sincs, ez csak jó, mert azoknak szinte egyazon volt az alapjuk. Ami meg kell hagyni nem baj, sőt mindegyik hatalmas nagy játék, és személyes kedvencem.
Erről meg anyi a véleményem, hogy szeretem az uj dolgokat, meg néztem, eszméletlen beteg kivégzések lesznek benne. Egy ami számomra fontos, hogy kombok legyenek benne, ha azok vannak, akkor már tuti, hogy rosz nem lehet, és minden pénzt meg ér. Na meg ha nem is folyamatos pörgést, de legalább ne olyan langyos probálkozású legyen a vége mint a Dante's Inferno-nak volt. :( Avval elrontották az egész gémet.
9.
9.
drakecsaj
Imádom, alig várom hogy aprítsak vele! Olyan beteg, és annyira jó :D
Egyébként ki fogja tesztelni? :)
7.
7.
Ragnarök
Hát ezen a traileren kikészültem. :D '...an end to all mankind.' 'Yeah?... Well fuck you!' epic win. :D

Kár hogy nincs konzolom... de lehet megfontolom ezentúl, hogy beruházzak egyre. :D
6.
6.
BOTT7
Hát persze h nem jon ki PC-re! -.-""""
4.
4.
shatterhand
hát ez most akkorát ütött nálam mint az első devil may cry annakidején
3.
3.
Yagami Light
Beteg, de hamar unalmas és idegesítővé vált számomra. Véleményem szerint ezt kifejezetten a Retro Splatterhouse rajongóknak szánták. Rebootnak tökéletes, de amúgy nem mondható valami nagy számnak. Más szóval ez sehol nincs a God of Warhoz, a Castlevaniahoz vagy a Dantes Infernohoz képest. Úgyhogy a vétellel csak óvatosan, nem biztos, hogy mindenkinek megéri azt a 12 000 ft-ot amibe kerül a játék.
2.
2.
Jinbobo
Nagyon állat game! Tuti megveszem! Erről jut eszembe, a Blood Drive mikor lesz letölthető? Mert nov19-re volt kiírva, de sehol nem találom.
1.
1.
wildláma
ez mekkora beteg játék már :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...