BF: Bad Company 2 Vietnam fejlesztői napló

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 30.
  • Videó
Link másolása
Az EA megjelentette a Bad Company 2 vietnámi hadszíntéren játszódó DLC-jének fejlesztői naplóját. A DICE-nál napirendi téma a közösség szeretete, így a csomagban nagy hangsúlyt fektetnek a korhű fegyverek közti különbségekre, így a különböző típusok szerelmesei is megtalálják benne számításukat.

Dícsérendő a DICE elszántsága, miszerint a régmúlt kedvenceit hozza el újra, modern köntösben. Tették ezt tavaly a Battlefield 1943 esetében, most a Battlefield Vietnamon a sor. Daniel Matros, a fejlesztők közösségi vezetője szerint, elég nagy különbségekkel szembesülhetünk a játékban a fegyvereket használva. Az M16 például nem rendelkezik távcsővel vagy taktikai irányzékkal, sokkal személyesebb tárgyként tekintünk majd rájuk, és persze a hidegháborús korszak jellegzetes gránátvetője, az M79 és a lángszoró sem hiányozhat majd.

Természetesen a vezethető járművekre is nagy hangsúlyt fektetnek, kapunk két új tankot, amerikai járőrhajót és ott lesz a Hueys helikopter is.

Pontos dátum még mindig nincs, ár viszont már igen: 1200 MS pontba fog kerülni a Bad Company 2 DLC-je a Microsoft konzolján, ám ezen felül érkezik a PC-s és a PS3-as változat is.

16.
16.
bitbandita
#15: Tévedés. A Cobra szolgált Vietnámban, pont az ott felmerült igények kielégítésére fejlesztették!
15.
15.
wigyory
A vietnámi háborúban a Phantom-ok taroltak, és a huey-ek.A Cobra-t később fjlesztették ki.
12.
12.
gogolbordello2
#8: Komolyan kérdezem,játszottál már harcore módon?(vagy ha ott se megy,használd az m95-öt)
9.
9.
Drang
A Battlefield Bad Company 2 Vietnam kiegészítőről bővebben:
http://www.battlefield.hu/static/Battlefield_Bad_Company_2_Vietnam
8.
8.
Fetto
bad company 2 ben a nagykaliberű távcsövessek is 2 lövés kell nekik vazze
7.
7.
gogolbordello2
#6: Én nem éreztem/érzem hogy az m24 gyenge lenne,természetesen hardcore módról beszélek.Ahhoz hogy élvezhető legyen a játék muszáj volt természetesen néhány fegyvert elgyengíteni,kicsit változtatni(Pl:ha beletették volna hogy az m95 félautomata,akkor mindenki azzal lenne és tönkre vágná a játékélményt)
6.
6.
d15a5t3r
Na ez az amit furcsának találok a Black Ops-ban. Hülyére kicicomázott fegyverekkel aprítunk. Sosem láttam dokumentum filmekben sem kimatricázott, gránátvető+irányzékkal ellátott fegyvereket. Ráadásul a rengeteg "prototípus" használata nálam elvesz a korhűségből. Tudom hogy speciális csapatok, de akkor is.
Na de a lényeg! Igencsak hangulatosnak tűnik ez a kiegészítő. A régi BF Vietnam állati jó volt. A fegyverek reálisak voltak. A BF2-ben erőtlen volt elég sok fegyver (géppuskák, a kínai sniper, de még az amerikai m24 is)
5.
5.
Mathia$
#4: akkor már inkább CAR-15 :) a commando-t csak a vietnami háború után kezdték el egy rövid ideig forgalmazni. De teljesen mind1, csak azért írtam hogy xm-22 mert máshol így olvastam. Am mindössze az zavart a játékban hogy nem szerzik meg a licenceket és így fantázia vagy éppen megcsonkított nevet kapnak a legendás fegyverek. na off end.

Remélem még decemberben kijön ez a királyság!
4.
4.
Vincenzo
#1: A Black Ops-ban nem gyatrán, hanem helyesen van commandonak nevezve, ugyanis az a Colt Commando nevű fegyver, ami az M16 rövid csövű kompakt változata amit XM 177 néven kezdtek fejleszteni. Bocs az offért de ezt nem bírtam ki, hogy ne írjam le.
3.
3.
Mathia$
még annyi hogy a LMG változat Stoner63-ként ismerhető.
2.
2.
Mathia$
#1: annyi még lemaradt hogy xm-22-nek természetesen a LMG változatát lelhetjük meg, tehát aki szeret "tunkolni" meg "darálni" annak pont jó lesz :D én maradok a SVD meg M40A3-nál ;)
1.
1.
Mathia$
Ha ez kijön akkor búcsút intek a black ops-nak és visszatérek ismét a bc2-höz! :)
Iszonyat várom! Azt még hozzá kell tenni, hogy akik nagyon szerettek apache-t vezetni, nem kell aggódniuk mert helyette ebbe bent lesz a vietnami háborúban elhíresült cobra! És még egy finomság, medic class-ban megtalálhatjuk a nem túl híres de annál jobb vietnámi commando-s fegyvert az xm-22-t (m16 átalakított verzája) amit Black Ops-ban, gyatrán commando-nak neveznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...