Sivatagban játszódhat az Uncharted 3

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 30.
  • Pletyka
Pletyka következik, mégpedig a szaftosabb fajtából: a Kotaku tudni véli, milyen környezetben játszódik majd az Uncharted harmadik része. Persze túl sok konkrétumot ne várjunk, no meg aztán az sem biztos egyelőre, hogy valóban készül a sorozatot trilógiává avanzsáló epizód. Reménykedni azért szabad...

Mindenekelőtt tételezzük fel, hogy létezik az Uncharted 3, és a Naughty Dog gőzerővel készíti Nathan Drake történetének a harmadik fejezetét. Mostanában sokat pletykálnak erről, itt-ott az alcímet is megszellőztették, továbbá a főszereplő szinkronhangja is egyetértett azzal, hogy valószínűleg nem fejeződött be a sorozat a második játékkal - az pedig már csak tényleg a hab a tortán, hogy a Sony újabban az összes exkluzív címéhez gyárt valami folytatást.

Az Uncharted harmadik részéről ezúttal a Kotaku szállította a legfrissebb pletykákat, akik egy meg nem nevezett, de természetesen jól értesült forrásuktól azt tudták meg, hogy az új rész sivatagos környezetben játszódik majd, ami hozhat némi felüdülést az előző részek helyszínei után. Az már nem derült ki, hogy melyikben, de a legtöbben arra tippelnek, hogy Az elveszett frigyláda fosztogatói című filmhez hasonlóan Indiana Jones trónkövetelője is Afrikába látogat majd el.

Külön érdekes, hogy a pletyka gyakorlatilag megerősíti a korábbi híreszteléseket, miszerint a Sony december 12-én fogja leleplezni az új részt. Mint most megtudtuk, állítólag "a VGA-n vagy akkortájt" várható a bejelentés, márpedig az biztos, hogy a Sony már készül a díjátadó utáni napra egy PS3-exkluzív bemutatóval. Mi szurkolunk.

20.
danez11
19.
Robbie17
#17: Az a 2. része XD itt meg a cikkben arról van szó hogy sivatagi környezetben fog játszódni.
És kimondta, hogy nem az egész? (ennyi erővel.)
18.
zsilvolgyi
#6: Ez a komment kb. olyan, mintha odaírnám akármelyik Halo-hoz, hogy jön e PS-re!
17.
zsilvolgyi
#16: Ki mondta, hogy az egész? U2-ben volt havas tály, esőerdő, város...
16.
Robbie17
Egész UN3 sivatagban hááát eddig nagyon TR4esnek tűnik...
15.
zotyi
a legjobb játék amit valaha is jácottam. Egy élmény volt és mindenél jobban várom a 3 ast .. Nagyon jo lesz
14.
LTwin
13.
Binder
#8: Télleg nem véletlen kapta azt a 10-est...én többször tátott szájjal néztem/játszom vele...valami elképesztően szép és élvezetes játék. Minden benne van aminek benne kell lennie. Várom a 3. részt. :0)
12.
mnmn1
gondoljatok csak bele: Nathan Drake piramisokban!!!! mekkora lenne már!
11.
#8: Hidd el, nem véletlenül kapta a 10 pontot!
10.
#6: Mivel a Sony Computer Entertainment a kiadó, és egy belsős Sony-s sutdió fejleszti, így ügye nem gondolod komolyan, hogy X360-ra is jön az Uncharted 3???

A Microsoft által kiadott játékok sem jelentek meg soha PS-re! Ez így a természetes. Mondjuk egy Gears of War 1-nek örülnék PS3-mon, de ez délibáb!
9.
Gyere csak kedves Uncharted 3, várlak szeretettel!!!!!!
8.
kekvillam
#6: jo lenne mert már sok szépet hallottam erröl a játékrol és az amikor régeben a gk cikkjében olvastam ezt a tesztet hogy 10/10akkor hüha és kiván csi volnék hogy tényleg ilyen jo e
7.
tundra
#6: Természetesen nem.
6.
kekvillam
nem tudjátok a 3. részt kiadják xbox-ra is ?
5.
Tacskoexe
Egyik kedvenc sorozatom! Alig várom a folytatást :)
4.
Gunner23
Esküszöm pont ezt talátam én is ki kb. fél éve :D Még meg is írtam a fórumban. Úgy tűnik eljutott a Naughty Doghoz telepatikus üzenetem :D
3.
d15a5t3r
Na ez az a játék, amit irigylek a PS3 gamerektől! Amit eddig láttam, olvastam, hallottam róla az elképesztő.
2.
Nathan
nagyon jó lesz
remélem tényleg az U3 jelenik meg
1.
zsilvolgyi
Kedven sorozatom!!! KIRÁLY!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...