Kétféle hozzáférés lesz az APB: Reloadedhez

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 1.
  • Hír
Link másolása
Habár az MMOGTA-nak csúfolt All Points Bulletin: Reloaded névre keresztelt reneszánsza alapvetően ingyenes lesz, akik komolyan szeretnének foglalkozni a játékkal, el kell gondolkodjanak a prémium accountra való beruházáson. Utóbbi egy sor egyedi jellemzőt vonultat majd fel.

A GamersFirst nemrégiben megvásárolta az APB-t, így nem hagyta veszendőbe menni a megjelenése idején csúfosan elbukott MMO-t, és a cég profiljának megfelelően free-to-play rendszerben ingyenesen játszhatóvá teszi azt 2011 elején. Bjorn Book-Larrson, a cég vezérigazgatója ezen a héten bővebben ismerteti a Basic és Premium account közti különbségeket.

Ennek megfelelően akik hajlandók némi pénzt befektetni a játékba, számos plusz lehetőséghez juthatnak majd. Nagyobb klánokat alapíthatnak és irányíthatnak, egyedi opciókkal vértezhetik fel az APB-t, jutalmakat kaphatnak, hogy legyen értelme fáradozásaiknak.

A Basic és a Premium hozzáférés közti eltérésések a testreszabási lehetőségek közti különbségekeben is megmutatkoznak. Ahelyett, hogy korlátoznák, hogy mit lehet testreszabni és mit nem az ingyeneseknek (ruha, autó, fegyverek), ehelyett - egy radikális megoldásként értve - szinte semmit nem változtathatnak meg. A premiumosok pedig dőzsölhetnek: magasabb szinteken egyre több és jobb lehetőségek nyílnak meg, mivel egyedivé varázsolhatják a karatereiket.

Ingyenes hozzáférés tulajdonosok lehetőségei sok mindenben korlátozottabbak lesznek, míg a fizetősök bérelhetnek fegyvereket, mikrotranzakciók keretén belül vásárolhatnak fogyóeszközöket, de természetesen a Basic accounttal rendelkezőknek is bármikor nyitott lesz az út, hogy az extrák kifizetésével megkönnyítsék a dolgukat. Mindettől függetlenül a GamersFirst számukra is azt ígéri, hogy a játékélmény nem fog csorbulni.

Pontos árról még nem érkezett információ.

8.
8.
mdr88
#7: persze... nekik is meg kell élniük valamiből, engem tényleg csak az döbbentett meg, hogy annyira jófejnek látszottak, amikor elkezdték mondani, hogy kiadják ingyenesen és még turbóznak is rajta... most meg előállnak a feketelevessel :S
7.
7.
Sulphur
#1: Hát a játék alapjáraton fizetősnek indult szóval meg sem lep, hogy így lebutítják az ingyenes részét....
5.
5.
Giggsy
Annyira nem vagyok meglepve. Játszottam már GamersFirst játékkal (War Rock) és az is szinte dettó ugyanez volt. Ingyenesen játszhatsz, de ha akárcsak egy fél ponttal is jobb fegyver kell, mint az a szar amit alapból adnak, akkor fizess érte (arról nem is beszélve, hogy a War Rock esetében ez azért is visszás, mert egy Battlefield klón, csak épp grafikailag nem a 2, hanem úgy az első rész tájékán rekedt meg). Tudom, hogy a free to play játékok így épülnek fel, de például a Combat Arms-nál sokkal korrektebben van megoldva ez a dolog.
4.
4.
DzsungelCsirke
#2: Tulajdonképpen csak a személyre szabhatóság volt tökéletes a játékban, így igencsak szomorú hogy ezzel akarják eladni.
3.
3.
mdr88
#2: igazad van az akció részében de szerintem onnantól kezdve hogy te generálod a karaktered és te döntöd el pontelosztással a későbbiekben, hogy miben legyen jobb vagy épp gyengébb szerintem RPG-ről beszélünk... egyezzünk ki az Akció-RPG-en :D

egyébként tény és való hogy kellenek bizonyos megkötések de a "szinte semmit nem változtathatnak meg" nekem elég keményen hangzik... nem szeretném majd azt látni, hogy rajtam kívül még 250 emberke ugyan azt a "skint" használja amit én is
2.
2.
iNKARNATE
#1: Alapvetően ez akciójáték nem RPG, de nyilván kell valami megkötésnek lennie, ha már ingyen van :)
1.
1.
mdr88
nekem elég durván hangzik az a kijelentés, miszerint aki ingyen játszik az alig változtathat a karakterén.... és ettől nem csorbul a játékélmény?? hát felénk az RPG-nek legyen az akár singleplayer vagy MMO az a lényege hogy minél inkább testreszabhasd a karakteredet !?! ezek után kíváncsi leszek, hogy mi pénzbe fog kerülni az a bizonyos prémium csomag...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...