All Points Bulletin

A játék látványos bandaháborúkkal, véres lövöldözésekkel, izgalmas üldözésekkel, hollywoodi filmbe illő letartóztatásokkal és persze rengeteg bunyóval várja az „MMOGTA”-ra éhes játékosokat.
1422010800

APB: Reloaded - (újra)bejelentették az új konzolokra

Habár a Reloaded Games már egy tavaly szeptemberi rendezvényen bejelentette, hogy PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi az APB: Reloaded, most újra megtette ugyanezt, és néhány részlet is kiderült a téma kapcsán.
1410350409

Az új konzolokra költözik az APB: Reloaded

Még egy esélyt kap a All Points Bulletin: Reloaded. A Grand Theft Autóra hajazó MMO eredetileg 2011-ben jelent meg PC-re - miután a fizetős modell elhasalt - freemium címként, átdolgozva. A játék Xbox One-ra és PS4-re költözik.
1324044000

Népszerű az APB: Reloaded

Az All Points Bulletin valószínűleg az MMO-korszak egyik legnagyobb bukásaként vonult be történelembe, nem csoda, hogy szinte a megjelenés után rögtön leállították. A Realtime World játékának fejlesztését átvette a Gamersfirst, és freemium programként jelentette meg újra.
1321453801

Élőszereplős traileren a APB: Reloaded

Szép csendben játszható formába került az All Points Bulletin második kiadása, mely már free-to-play modellben érhető el mindenki számára. Bár még sok munka vár a GamersFirstre, az biztos, hogy előzetesek terén nagy hatással voltak rájuk korunk pimasz gengszterfilmjei.
1304517646

APB Reloaded - május 18-án indul a nyílt béta

A fejlesztés vezetője, Bjorn Könyv-Larsson a minap az APB hivatalos blogjában megerősítette a mindenki számára elérhető bétateszt időpontját. A legfontosabb adalék az új skill-rendszer, és a fizetős konstrukciókban gondolkodók számára már csaknem minden lehetőség beépítésre kerül.
1299596400

APB Reloaded - vezess, mint egy őrült

Az All Points Bulletin azzal a lendülettel tűnt el a süllyesztőben, ahogy megjelent. Ezzel ez a szerencsétlen sorsú MMO valószínűleg bekerül a játéktörténelembe, mint az egyik legnagyobb katasztrófa, de ettől függetlenül egy csapat rendületlenül dolgozik a feltámasztáson, amiből most láthatunk egy előzetest.
1294822852

Lehet jelentkezni az APB: Reloaded bétára

Szerencséje volt a tavalyi év egyik legsikertelenebb MMO-jának, az All Points Bulletinnek, hiszen miután a GamersFirst megvásárolta azt, nem szeretne lemondani a GTA-alapokon nyugvó online játékról. Ennek örömére februárban már el is startol az első zárt béta, aki nem akar lemaradni, most figyeljen!
1291194048

Kétféle hozzáférés lesz az APB: Reloadedhez

Habár az MMOGTA-nak csúfolt All Points Bulletin: Reloaded névre keresztelt reneszánsza alapvetően ingyenes lesz, akik komolyan szeretnének foglalkozni a játékkal, el kell gondolkodjanak a prémium accountra való beruházáson. Utóbbi egy sor egyedi jellemzőt vonultat majd fel.
1289989848

Számít a rajongókra az ingyenes APB

Mint arról nemrégiben hírt adtunk, a GamersFirst szerezte meg a hányatott sorsú MMO, az All Points Bulletin jogait. Az már biztos, hogy egy ingyenes modell bevezetésén munkálkodnak jövőre, de nem szeretnék ugyanazt a hibát elkövetni: éppen ezért a cég számít a rajongói visszajelzésekre.
1289553613

Megmenekült az All Points Bulletin

A GameIndustry.biz értesülései szerint megmenekült az All Points Bulletin, a játékot állítólag a K2 Network vásárolta fel minimális összegért. Jó hír, hogy a cég ingyenes játékokkal foglalkozik, ezért minden bizonnyal az APB is teljesen díjmentesen játszható majd a jövőben.