Battlefield hírmorzsák december elsején

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 1.
  • Hír
Link másolása
A mai napon több apró információ is befutott a DICE háborús gyermekeiről, s így megkímélnénk mindenkit attól, hogy azokat külön szedjük, hogy aztán a főoldalon agresszív katonás képpel szembesüljenek. Csokorba szedtük és tálaljuk is a pénteki ebédhez, konzervnyitót elkészíteni, a hadtáp nagyon finom!
  • Elstartolt a Battlefield Play4Free zárt bétatesztje, így azok a szerencsés PC-s felhasználók, akik a bejelentés után regisztráltak, jobb esetben már javában nyúzhatják a DICE legújabb ingyenes játékának korai tesztverzióját. A BF: Heroes-szal ellentétben nem kiszínezett, meseszerű környezetben folyik a vérrontás, hanem modern hadszíntereken, melyek már ismerősek lehetnek a Battlefield 2-ből, míg a választható kasztok és fegyverek már a Bad Company 2 hagyományaira épülnek. Ha nem kaptál meghívót, ne csüggedj, lehet még igényelni a hivatalos oldalon
  • Kenny Magnusson, a DICE grafikai bevilágításáért és VFX-ért felelős fejlesztője előadást tart majd a 2011-es GDC-n, így ott libbenthetik fel a fátylat elsőként a készülő Battlefield 3-ról. Az előadáson részletesen betekinthetünk a Frostbite 2 engine új fícsöreibe, mely legfőképpen új fényeffekteket, rendkívül dinamikus és változó, nem utolsó sorban elpusztítható környezettel fog brillírozni. A Battlefield 3-ban már nem lesznek kompromisszumok fények limitálásában, olyan megoldás született, ahol elkerülhető a korábbi statikus és időigényes bevilágítási szisztéma. Már lefektették a BF3 technikai és művészeti irányait, az engine más rendereléssel dolgozik, megtalálható lesz a HDR, dinamikus radiosity és a részecske-világítás.
  • A fejlesztői naplót követően végre kiderült a Battlefield Bad Company 2: Vietnam DLC megjelenési dátuma. Eszerint már karácsony előtt ellátogathatunk a fülledt dzsungelekbe. Meglepetésre a PC-s verzió érkezik a leghamarabb, december 18-án a Steamen és az EA Storeban, míg a konzolos változatok december 21-én Xbox Live-on és PSN-en. 1200 MS pontba fog fájni, ami nagyságrendileg 10 font környékén mozog más platformokon.
  • Természetesen a klasszikus BF: Bad Company 2 rajongói sem maradnak szárazon, már kapható is a VIP Map Pack 7, amely négy új multiplayer térképet fog tartalmazni, köztük az átdolgozva a Bad Company első részének nagy kedvenceit, az Oasist és a Harvest Dayst. A csomag ingyenes lesz a BC2 tulajdonosainak, persze csak ha regisztráltak a VIP kódukkal. Már trailerrel is tudunk szolgálni: 

9.
9.
Mathia$
Heavy Metal rohadt jó lett, minden játékmódban bejön.
Alig várom már a vietnam-ot.
8.
8.
kekszesember
Valahogy lehet venni vip kódot? csak mert használtan vettem a játékot, aztán így nem tudom letölteni a pályákat.
7.
7.
zsilvolgyi
5.
5.
mnmn1
egyébként a Map Pack 7 ma jelenik meg, de még nincs fönt!
4.
4.
mnmn1
egyébként blogon az utolsó kettőt már tegnap kiírtam :P
3.
3.
mnmn1
#2: a simához is kapsz
2.
2.
drjb23
a sima bf2höz is lehet kapni vip kódot vagy ahhoz az ultimate edition-t kell megvenni?
1.
1.
Stormblast
3 e-mail címmel regisztráltam play4free bétára , remélem kapok majd :) BF3-mat meg várom , de jelengleg jöjjön csak a vietnam (y) :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...