Game Developers Conference 2011

A GDC (Game Developers Conference) 2011 nemzetközi játékkiállításról származó hírek, képek, és egyéb anyagok gyűjtőhelye itt, a Gamekapcson!
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

Terjeszkedik a Game Developers Conference

Novemberben is lesz Game Developers Conference, igaz, a Game Developers Conference Next és az App Developers Conference némileg más fókusszal közelít a játékfejlesztés felé.

GDC 2011: Rekordot döntött az idei rendezvény

A múlt hétvégén véget ért a 25. Game Developers Conference, mely a San Franciscó-i Moscone Convention Centerben került megrendezésre. Több mint 450, nagy érdeklődéssel követett előadást, csúcstalálkozót, kerekasztal beszélgetést tartottak meg az öt nap folyamán. Jövőre is lesz!

GDC 2011: Hamarosan kezdődik a rendezvény

Emlékeztető: ma veszi kezdetét 2011 első nagyobb játékos rendezvénye, a Game Developers Conference. A buli egész héten tart majd, mi pedig természetesen folyamatosan fogjuk szállítani a konferenciáról érkező friss információkat, beszámolókat és a többi érdekességet!

Battlefield hírmorzsák december elsején

A mai napon több apró információ is befutott a DICE háborús gyermekeiről, s így megkímélnénk mindenkit attól, hogy azokat külön szedjük, hogy aztán a főoldalon agresszív katonás képpel szembesüljenek. Csokorba szedtük és tálaljuk is a pénteki ebédhez, konzervnyitót elkészíteni, a hadtáp nagyon finom!

GDC 10: Megérkeztek az első helyszíni fotók

Befutottak az első helyszíni fotók a ma kezdődő GDC-ről. Nincs belőlük túl sok, ráadásul főleg dobozokat látni rajtuk, de hangulatcsinálónak ez a galéria is megteszi.