Jövő héten jön a Marvel Pinball

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár a magyarországi székhelyű Zen Studios fejlesztett már ezt-azt, viszont a flipperjátékaik talán a legnépszerűbbek mind közül. Most újabb négy asztallal kedveskednek a rajongóknak, ráadásul ezek egy-egy Marvel-szuperhőshöz kötődnek majd a képregény-fanatikusok legnagyobb örömére.

A Zen Studios a minap bejelentette, hogy a Marvel Pinball a jövő héten érkezik meg Xbox 360-ra, majd egy héttel később PlayStation 3-ra. A játék boltokban nem lesz kapható, csak és kizárólag letölthető formában érhető el, sőt ami azt illeti, tulajdonképpen csak az utóbbi változat lesz önálló játék, Xbox Live-on az egyébként ingyenes Pinball FX 2 kiegészítőjeként kell keresni az új asztalokat.

A Marvel Pinball négy darab Marvel-szuperhősökhöz kötődő flipperasztalt foglal magába (lesz Pókember-, Rozsomák, Penge- és Vasember-kiadás is), mindegyik más-más zenékkel, animációkkal, felépítéssel és persze hangulattal várja a játékosokat, illetve maguk a hősök is felbukkannak majd örök nemeziseik társaságában. 

A pontos megjelenés az Xbox Live-on december 8-án, a PlayStation Networkön december 14-én várható - mindkét platformon 10 dollárt (illetve ennek megfelelő értékű Microsoft Pontot) kóstál a játék.

2.
2.
IceColdKillah
Pinball?! az meg mi a rák? 2004-óta követem a gamer világot, de ezzel a névvel még soha nem találkoztam... Vagy talán én vagyok noob?
1.
1.
nero66
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...