Úton van a Gran Turismo 5 hivatalos kormánya

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre megjelent a Gran Turismo 5, s ahogy azt megszokhattuk, az új rész sem marad hivatalos kormány nélkül, mert ahogy a korábbiakat, úgy az ötödik játékot sem feltétlenül kontrollerrel érdemes nyúzni. Az új perifériát egyébként meglepő módon nem a Logitech, hanem Thrustmaster szállítja majd.

Már jó ideje a svájci Logitech gyártja a Gran Turismo hivatalos kormányait, s jóllehet a Driving Force GT még mindig az első alternatívaként tűnik fel az ötödik rész beállításai között, a GT licenc ezúttal a Thrustmasternél kötött ki, így nekik jutott az a megtisztelő feladat is, hogy elkészítsék a legújabb kormányt, amire rákerülhet a sorozat logója.

A T500RS-ről eddig mindössze egy teaserkép és egy-két elejtett apró információ látott napvilágot, a bővebb részleteket ugyanis a januári CES-re ígéri a gyártó. Ha minden igaz, a kormány ugyanolyan mágneses szenzorokkal lesz felvértezve, mint a HOTAS Warthog botkormány, a Thrustmaster ígéretei szerint pedig példátlan pontosságot kapnak majd a vásárlók. Mindezért cserébe a perifériáért mélyen a zsebünkben kell nyúlni, legalábbis addig mindenképpen, míg a szükséges 500 dollárt összekaparjuk hozzá - és akkor a váltót még nem is kapjuk meg.

Update! Megérkeztek az első képek is a kormányról, köszi Kevinbutler!

25.
25.
XDannyL
Jézusom! 100rugó egy kormányért??? Hol élnek ezek?
Akkor már inkább veszek G25-öst 30ért. Ami ráadásul sokkal jobb minőségű.
(Tényleg, nincs valakinek egy eladó G25-öse? :D)
22.
22.
Binder
Én is egy használt G25-ön """gondolkozom"""(erősen). Van amúgy rengeteg.
Amúgy sztem már a G27 is naon drága...(300€)...a G25-öst meg 150-200€ körül kínálgatják...használtan ugye...az meg kicsit sok érte sztem...habár hiánycikk, és a 200€ is kevesebb mint a 300€, de akkoris... xD

Az a bajom, a Driving Force GT pl. ugyan megvolna (újonnan) 100€-ból, de hamár kiadok ennyit a kormányra, akkor normális váltót akarok. A "G" szérián meg van min. 3féle váltási lehetőség, szal lehet gyüjtögetek még tavaszig és megveszem a G27-et(bár bevallom a G25 jobban teccik)...valahogy fázom a használt cuccoktól...sose lehet tudni miért adja el a kedves delikvens...:0)
21.
21.
kevinbutler
#19: Használtra értettem alig lehet már találni, de igaz az is, hogy nem gyártják.
19.
19.
klemid
#17: Marmint a G25? Amiota kintvan a 27 ugytudom nem gyartjak.
15.
15.
aludttej
#12: hol láttál g25öt 30kért? Nem azé mer kötekedni akarok csak haverom akar venni egyet, és 50 alatt nem talált. Előre is kösz :)
14.
14.
simon 555
ezek nem normálisak....
500 dollár és hiába van kuplung ha nincs H válto ugy meg nincs értelme...
G27 270 euro és azon is van kuplung és van hozzá H válto is.
10.
10.
kevinbutler
Nincs mit, GTplanetre az ilyen dolgok elég hamar felkerülnek.
9.
9.
Binder
Tetszenek ezek a variálható pedálok, de meglátjuk milyen minőséget tudnak szállítani ezért az összegért cserébe. Nekem az előző kormányom is TM volt, baj nem volt vele, de azért kiváncsi leszek.
8.
8.
chris360
Azta:O 100eft mi a pöcs:O
6.
6.
daft_pete
Ennyi pénzért már inkább kocsit veszek :D
5.
5.
kevinbutler
http://www.gtplanet.net/first-pictures-of-gt5s-new-thrustmaster-t500rs-wheel/
4.
4.
Apostol360
Egy fanatikusnak nem pénz érte... pl ott van a gt5 pack...kulcstartó,poszter,könyv... nekünk feleslegesnek tűnik,de akinek kell az add ezekért a kütyükért 50 ropit...
3.
3.
LTwin
JaJa! Hát eléggé.....
2.
2.
Top Secret
500 dollár ezek megbolondultak vagy mi?
1.
1.
Speper
Azé ennyi pénzért... rablás :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...