Dead Space 2 demó még karácsony előtt?

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
A hideglelős horrorjáték januárban landol a boltok polcain, ám minden esély megvan arra, hogy még az ünnepek előtt részesüljünk némi próbalehetőségben, hiszen a játék producere a Dead Space 2 Facebook-oldalán is utalást tett erre. Nem lenne semmi bejglitől teli hassal irtani a necromorphokat.

Steve Papoutsis producer nyitva hagyta a lehetőséget, hogy még karácsony előtt próbára tegyük idegeinket a Dead Space 2 demójában. A rajongók a játék hivatalos Facebook-oldalán kérdéseket tehettek fel Steve-nek, melyben természetesen az is elhangzott, hogy lesz-e demó a Jézuska érkezése előtt.

"Nagy kérdés ez, egy csomó ember nekem szegezte már" - mondta Papoutsis. "Kicsit még gondolkodnom kellene ezen, de én azt mondom, maradjon mindenki résen a Facebook-oldalon, mert sosem lehet tudni."

Az biztos, hogy kellően felcsigázta a kedélyeket, még az is elképzelhető lenne, hogy némi multiplayer betekintést nyerjünk, ha már a bétateszt kedvező visszajelzéseket vonultat fel. Mi sem tudunk mást tenni, mint szemmel tartani a játék Facebook-oldalát.

9.
9.
wigyory
Már nagyon várom, ujból irthatjuk a necromorphokat!
8.
8.
KillZzzoNE
OOO alig várom zsír lesz
7.
7.
Mortician
Megalapozná a karácsonyi hangulatomat, az egyszer biztos! :)
6.
6.
fojesz
#5: Igazad van, elírtuk. Köszi, hogy szóltál!
5.
5.
Athes88
"A hideglelős horrorjáték márciusban landol a boltok polcain" Tudomásom szerint január végén jelenik meg. Sőt elég régóta ez a dátum van megadva, bár persze nem kizárt hogy késik. Mindenesetre én nem olvastam sehol olyat hogy csak tavasszal jönne. A lényeg viszont hogy egy pc-s demó jól jönne még karácsony előtt :)
3.
3.
tjames
ez nagyon jóóó lenne
2.
2.
Dcrysis02
Remélem azért egy PC-s demót is kidobnak....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...