Jobban rágyúr a multiplayerre a Resistance 3

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 8.
  • Hír
Link másolása
Ugyan szombaton mutatják be a VGA-n az Insomniac Games FPS-ének új trailerjét, a hivatalos PlayStation Blogon Marcus Smith, a stúdió kreatív igazgatója már megszellőztetett pár részletet. Eszerint minden eddiginél is célzottabban rágyúrnak a többjátékos vigasságokra a jövő ősszel érkező folytatásban.

Marcus megjegyezte: a Wheapon Wheel vissza fog térni, így Capelli hősünknek lehetősége lesz arra, hogy ő állítsa össze a teljes fegyverarzenálját, tehát a játékos kiválaszthatja, hogy milyen mordályt és milyen stratégiát választ majd. A Resistance 3-ban lehetőségünk lesz a fegyverek fejlesztésére, így azok új képességekkel és jobb teljesítménnyel rendelkeznek majd a jövőben. A kampányt végig vihetjük osztott képernyős módban is egy barátunkkal vállvetve, de természetesen az online co-op is elérhető lesz.

A multiplayeren is esett szépszámú változtatás, hogy azok a mai éles mezőnyben is képesek legyenek megállni a helyüket. Várhatóan az elkövetkezendő hetekben hull le a lepel az ellenségekről, fegyverekről, de az már most is biztos, hogy a többjátékos térképek nem csupán a single-ben látott helyszínekből építkeznek, hanem a világ számos egzotikus táján fog folyni a háború. Kapunk helyszínt a Fort Larry börtönben, a Csádi Köztársaságban, Afrikában - ahol a kampányban is csak említésszinten hallható, hogy ott is folynak harcok.

A történet középpontjában Sentinel Joseph Capelli áll majd, négy évvel járunk a Resistance 2 történései után. Feleségével Susannel és fiával, Jackkel bújkál más túlélőkkel egyetemben az oklahomai Haven városában. Smith szerint Joseph megcsömörlött, feladta a harcot, csak bújkálni akar és túlélni a kimérák megszállását, de amikor Dr. Malikov elérkezettnek látja az időt egy brutális csapásra, Capelli csak elutazik velük New Yorkba.

"A Resistance 3 Capelli heroikus, egész országot átívelő utazásának története lesz, találkozik a brutális inváziót túlélt emberiség maradékával."

A trailert szombat este vehetjük szemügyre.

4.
4.
Horvi14
3.
3.
danez11
2.
2.
biolencse
Ez egy olyan hír, ami megdobogtatja a szívem. :)
1.
1.
keiji maeda
deh jó :D az első részben is nagyon jó volt hogy 2player vihette a story módot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...