Megvan az Echochrome 2 megjelenési dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Számos újítást könyvelhet el az egyik legötletesebb PSN-cím folytatása - ha nem is az összes arcade játékról ír szerény lapunk, az Echochrome 2 viszont megérdemli a rivaldafényt. Anno az első résztől örömmámorban úsztunk PSP-n, a következő eljövetelt pedig még karácsony előtt élvezhetjük.

Raáadásul a Move mozgásérzékelős vezérlő tulajdonosai sem maradnak ki a mókából, hiszen az Echochrome 2 a mai trendeknek megfelelően ezt is kihasználja. Ezzel emberkénk zseblámpájának szögét sokkal precízebben tudjuk variálni, így a kijárathoz vezető út megtalálása is könnyebb lesz - legalábbis az első pár pályán biztosan.

Remek ötletre épült az első rész, a folytatás ugyanezen rigmusokat emeli át és fejleszti tovább. Ha úgy forgatjuk a pályát, hogy bizonyos részek összeérnek és egybeolvadnak, akkor már meg is született az új útvonal. Leírva kicsit kínai, de igen könnyű belerázódni, ha vesszük rá a fáradságot. A puzzle játék második része december 21-én landol PSN-en, aki imádta az elődöt, tuti, hogy nem fog ellenállni.

6.
6.
faint13
5# sztem arra gondolt, hogy azután is mozgatták a Move-ot, miután a pálya árnyéka már megállt. De valószínűleg azért mert az emberkét is vele kell mozgatni, csak nyomva kell tartani 1 gombot h a pályát irányítsuk
5.
5.
Ca$h
#4: Azért nincsen szinkronban a kettő, mivel az embert elölről mutatják, és ilyenkor megfordulnak az irányok... ejnye bejnye... azért ez eléggé egyértelmű... vagy mégsem? ;)
4.
4.
Klassz, csak kicsit fura és olyan "fake" hangulatot kölcsönöz neki, hogy sokszor nincs szinkronban a mozgás az árnyékkal. Olyan, mint a kezdeti kinect-pc videók :)
2.
2.
Ca$h
Hát ez atom brutál lesz!!!
1.
1.
biolencse
Én az első résztől a PS3-on úsztam örömmámorban. De ezt is nagyon várom és mindenképpen megveszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...