Echochrome II PS3

Folytatódik a Sony népszerű puzzle-játéka, a zseniális echochrome. A második rész brutálisan jól fest.
1294578315

Echochrome II teszt

Az Echochrome pár évvel ezelőtt ékes példája volt annak, hogy a klasszikus, régi vágású játékkészítés még nem halt ki teljesen. Amikor egy fantasztikus ötlet, végtelenül egyszerű megvalósítással, egy pálcikaemberrel a főszerepben is képes szórakoztatni minket, s mellette sikereket is elérni, az mindig egy jó dolog. Szerencsére ennek a sikernek meg lett az eredménye: íme a második rész.
1292846456

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Változnak az idők: míg néhány évvel ezelőtt úgy kellett összekaparni a játékmegjelenéseket a karácsony hetére, addig mostanra meglehetősen bőséges listát sikerült összeállítani, igaz, ezúttal nemhogy nagyobb, de még dobozos megjelenések sincsenek. Azért a Back to the Future-re vetünk egy pillantást!
1291802415

Megvan az Echochrome 2 megjelenési dátuma

Számos újítást könyvelhet el az egyik legötletesebb PSN-cím folytatása - ha nem is az összes arcade játékról ír szerény lapunk, az Echochrome 2 viszont megérdemli a rivaldafényt. Anno az első résztől örömmámorban úsztunk PSP-n, a következő eljövetelt pedig még karácsony előtt élvezhetjük.
1284196281

11 demó lesz a PlayStation Move kezdőcsomagban

Tegnap a hivatalos PlayStation blogon megerősítették, hogy aki a Starter Pack megvásárlása mellett dönt, 11 népszerű Move-os játék próbaverzióját tartalmazó lemezt talál a csomagban az Eye kamera és a Move kontrollerje mellett. Most fény derül a játékok címeire is.
1278418260

Körvonalazódik a Move nyitójáték-felhozatala

Bár egyelőre csak japán vonatkozásban, de ismertté vált az ősszel boltokba kerülő PlayStation Move nyitójátékainak listája, illetve a további megjelenések menetrendje is.
1276690320

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!