Képlopat a Bioware új játékának előzeteséből

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 9.
  • Képek
Link másolása
A CVG munkatársai exkluzív screenshotot kaparintottak meg a Bioware legújabb játékának szombati előzeteséből, az Electronic Arts pedig megerősítette, hogy a képkocka valódi. Beindulhatnak tehát a rajongók agytekervényei, az eddigiek alapján meglehetősen komor hangulatú lesz az új projekt - bármi is legyen az.

Nem vagyunk benne biztosak, hogy a kép kiszivárgása nem a Bioware hetek óta gondosan építgetett marketingkampányának része, de esetünkben ez lényegtelen: a hangsúlyt és a figyelmet kéretik az alábbi screenshotra fordítani, amin egy kétségbe esett nő látható, amint egy elesett gyermeket próbál felráncigálni a földről - mindezt egy célkereszt tűzében.

A CVG "amerikai forrásból" kapta a képet, állításuk szerint a kontakt nem volt hajlandó lelőni a projekt valódi mivoltát, csak annyit mondott, hogy "a hardcore Bioware-rajongók ki fognak ugrani a székükből". Az Electronic Arts később megerősítette, hogy screenshot a szombati VGA-n levetítendő bemutató trailerből  származik, a találgatásokra - miszerint az új játék valójában egy új Mass Effect cím, esetleg a várva-várt harmadik rész - azonban már nem reagált.

Sebaj, szombaton úgyis kiderül!

16.
16.
bsg09
#10: Lehetséges, de a képek alapján teljesen más a grafika mint a ME-ben. Ennyire titkolózni pedig semmi értelme mivel 2007 óta tudjuk, hogy az ME trilógiának van tervezve. Én nagyon remélem, hogy egy teljesen új címet takar a dolog.
12.
12.
Raziel88
#11: Nem lesz új főhős, csak a 4-ben.
11.
11.
[Juraviel.Ihuan.Bedvin]
Hmmmm.....

Elvileg -bár én megmenekültem- meg is lehet halni az ME2-ben, így logikus lenne az új hős bemutatása.
10.
10.
Dcrysis02
#9: Állítólag az első képen található mesterlövészpuska a ME-ből való. Én nem néztem meg a képet, de sokan mondták már.
9.
9.
bsg09
Nem tudom, hogy ebben mit látnak sokan ME-nek.
8.
8.
fojesz
Lesz majd sztem élő adás, a GT-nél és társainál keresgéljetek! (Ja és valószínűleg mindenki ezen lóg majd.)
6.
6.
simon 555
#3: és valahol majd lehet éloben nézni?tavaly ha jol emlékszem lehetett.
5.
5.
Dresa
#3: Kell valami ahoz hogy ezt élőbe nézhessem? vagy csak kattintok a spike ra, és ott menni fog??
4.
4.
Joc1
nem valószínű hogy ez a ME3 lesz (szerintem)...
de akármi is az szeressük :)
3.
3.
fojesz
#1: Minden anyag kint lesz a GK-n, csak úgy mint tavaly. Élő közvetítést még nem ígérünk, mivel tavaly is nagyon a hajnalba nyúlt a buli, de legkésőbb a reggeli órákban minden kikerül.
2.
2.
Hát ha ez ME akkor kidobták az első kettő design csapatát. A karakterek (három) ruházatából a mozgásuk fázisa, a roncshalmaz kidolgozottsága és hangulata, a bal alsó sarokban a kerítés mind-mind valahogy nem passzol bele a ME képi világába.

HACSAK!

A kaszások meg nem támadják pl. a földet és végre a harmadik részben nem csak orbitról látjuk szeretett otthonunkat, hanem egy (pár) küldetés erejéig le is szállhatunk.

Legnagyobb bánatom mindíg az volt, hogy pl. a földre nem lehetett legalább egy űrkikötő erejéig leszállni (az egyben legalább volt egy kiegészítő küldetés a holdon, de a kettőben semmi). Illetve, hogy a kettőben a prezidenciára sem lehetett lemenni a szárnyakba. Ilyen karbantartós romos rész esetleg lövöldözős küldetéssel igazán csinálhattak volna! Vagy legalább adnának egy DLC-t :)
1.
1.
Nomad010
A VGA-ról lesz közvetités itt a GK-n?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...