Új képeken a PlayStation Move Heroes

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 10.
  • Képek
Link másolása
Hét darab új screenshot érkezett a korábban Heroes on the Move címen ismert PlayStation Move Heroesról. Annyi tuti, hogy a játék már most a jövő év legdurvább platformjátékának tűnik, elvégre az összes olyan játékhős szerepet kapott benne, akik nélkül elképzelni sem tudnánk, hogy mi az a PlayStation.

A PlayStation Move Heroesban egymásnak eresztik a Jak & Daxter, a Ratchet & Clank és a Sly Cooper hőseit, ez a tény pedig már önmagában garanciát jelent a jó hangulatra - igaz, a sorozatokat eredetileg fejlesztő cégek közül senki nem vesz részt a munkálatokban, a játékot a Nihilistic Software készíti.

 

 

Mennyi játékhős egymás hegyén-hátán! A kooperatív mód mindenképpen adott, s ahogy azt a játék címe is sejteti, egy-egy PlayStation Move is elkél majd a kalandhoz. A PlayStation Move Heroesban az ígéretek szerint mintegy 50 pálya lesz, ezek pedig öt különböző helyszínen fognak játszódni. Az egyes karakterek különböző képességekkel indulnak harcba, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mi ki mellett döntünk, s hogyan vesszük ki a részünket a játékból!

A PlayStation Move Heroes megjelenése jövőre várható, természetesen kizárólag PlayStation 3-ra.

7.
7.
zsilvolgyi
6.
6.
waynerooney108
#5: Igaza van! Én már a Mind Over Mutant-ot is végig toltam 360-on
5.
5.
Mortician
#2: A Crash nem Sony exkluzív. Csak a PS1-es részek voltak a Sony kiadásában.
4.
4.
NECROSMOKE
Ez jól néz ki és jó kis paltformer lesz
3.
3.
sherex
remélem nem csak move-val lehet majd játszani mert a kedvenc karaktereim benne vannak és tök jó lenne ha csak sima joy-jal is lehet játszani
2.
2.
bernyi
crash-t meg spyro-t még igazán belezsúfolhatták volna, ha már playstation platformerek
1.
1.
-OWERLORD-
alig várom a kinect wariorst :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...