Új reklámfilmen a Killzone 3

  • Írta: InGen
  • 2010. december 13.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi VGA szórásból valahogy kimaradt a Killzone 3 reklám, amit a Sony hamarosan elkezd nyomatni az amerikai tévéadókon. Már lassan ott tartunk egyébként, hogy nem lehet mit mondani a Killzone 3-mal kapcsolatban, mert mindenki tud mindent. Ez a reklám a kirakós utolsó darabja.

Nem túl hosszú és nem is túl tartalmas a reklám, de néhány új apróságot felfedezhetünk benne. Persze a rajongóknak azért kötelező darab, a megjelenésig hátralevő napok száma pedig vészesen csökken: a Killzone 3 jövő februárban indul, egészen konkrétan 22-én.

S ki vette észre, hogy az utóbbi négy hírünkben kizárólag 3-asok szerepeltek?

15.
15.
NinjaNorb
legyen kint de az hogy rákatintasz és egyből áttesz azt sztem is kivehetnék
14.
14.
Pukhi-zik
#13: Lecarom mit beszélsz, az ilyen jellegü reklám irritáló. Átverése az ideszokott usereknek. Mégis mire jó ez? Véletlen ráklikkelsz állandoan. Ez a celzott reklam? KB a SPAMMEL egyenértékű moslék.

"Szóval örülj addig ameddig létezik az oldal": ez meg lol. na nehogy sajnáljam már öket..
13.
13.
Mathia$
#11: Ebből tartják fent az oldalt és gondolom részben ebből kapják a fizetésüket a szerkesztők, cikkírók. Szóval örülj addig ameddig létezik az oldal, mert az ilyen megnyilvánulások (mint tőled az előbbi) nem építő jellegűek a számára. Akármilyen zavaró az a reklám, bírd ki majd eltűnik. Van olyan ember akinek ez tetszik, mellesleg több game oldalon is full ugyanez megtalálható.
12.
12.
kevinbutler
#6: Az 1. rész tényleg jó lenne pluszba.
11.
11.
Pukhi-zik
ezt a szemét oldal reklámot meg vegyétek már el innen. Kva idegesítő, hogy akaratlanul rányom az ember. Ez gerinctelen egy húzás.
10.
10.
Pukhi-zik
#9: Hát úgy, hogy pl nincs benne egy ö öö növényekkel teli rész, pl egy giga üvegbúra alatt, legalább egy kitekintésnyire. Mindenütt ugyan azok az elemek vannak. Ugyan az a fémfos mindenütt. Ráadásul az egészen ez a fura sárga szűrő, ami csak tovább erősíti ezt.
9.
9.
NECROSMOKE
8.
8.
Pukhi-zik
Kár, hogy midnen pályának egyforma a hangulata.
7.
7.
Mathia$
#1: attól hogy neked az fps-ek jönnek be, az még nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen húzócíme a ps3-nak. Kapásból több mint 5 exklúzív címet tudok mondani aminek jobbak az értékelései és értékesített darabszámban is felülmúlja ezt.
6.
6.
Jinbobo
Remélem kapunk egy 8órás szinglit legalább. A multi annyira nem érdekel, persze azért legyen jó az is, de a szingli mód az legyen nagyon pöpecül kidolgozva! Ja, és extraként hozzácsatolhatnák a Killzone1 HD-s verzióját. Úgy aztán tényleg ütne! Persze ez egy olyan cím amit reklám nélkül is tuti megveszek...
5.
5.
NECROSMOKE
4.
4.
zsilvolgyi
gyors még végigviszem a kettőt.
3.
3.
-OWERLORD-
apstol igazad van de a gow is jó

és nem nem vettem észre de megnéztem és télleg
1.
1.
Apostol360
Hát ja sztem ez az egyetlen jó húzó címe a ps3nak(nem azé me a többi szar csak én az FPS-eket szeretem :) ) ,de annyit nem ér h beruházzak egy ps3-ra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...