Karácsony után érkezik a Dead Rising: Case West

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 14.
  • Letöltés
Link másolása
Úgy látszik, hogy csak az ünnepi hajtás után tölthetjük le a Dead Rising 2 önálló epilógusát, a Case Westet, mely hasonlóan a prológusként szolgáló Case Zerohoz, ismét Xbox 360-exkluzivitást fog élvezni. Ám szokatlan módon duplájába fog kerülni, mint az előző spin-off.

A Case West a lemezes Dead Rising 2 történései után játszódik, az első trailerből már kiderült, hogy az első rész főszereplője, Frank West csatlakozik az új hőshöz, Chuck Greenhez Fortune Cityben.

Chuck és Frank kart karba öltve néz szembe új kihívásokkal és új ellenségekkel, de emelett új képességek is a birtokukba kerülnek, nem beszélve a kombinálható új fegyverekről sem, mint a Zap and Shine, valamint a baljós hangzású Reaper. A cél mit sem változott a Dead Rising 2 óta, most is az emberi túlélők megmentésén fáradozunk, valamint a megmaradt zombihordák módszeres legyilkolása is másodmagunkra hárul.

A Case West december 27-én landol XBLA-n, kissé borsos, 800 MS pontot kóstáló áron, ami pontosan a duplája a hasonló mellékágnak, a Case Zero-nak. Tartalom és szavatosság szempontjából remélhetőleg megéri majd az árát.

6.
6.
hakydakillah
4. Szerintem egy teljes értékű játékért még mindig nem sok. Nézd meg a COD multi mapokat, 3-5drb térkép kerül minimum 1600ba.
4.
4.
Mortis
2-szer annyi? Ezeknek is van bőr a képükön.
3.
3.
Top Secret
Én az előzményt akartam letölteni de meg makacsolta magát valami olyan írt ki hogy a régiómban nem elérhető.
2.
2.
p.balou
Sztem ez 800 ms pontot megér, 3300 FT durván, és szinte olyan mint egy kissé lebutított DR2!
1.
1.
zsilvolgyi
nem igazán tetszik ez az őrült hentelés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...