Márciusban érkezik meg Japánba a zombis Yakuza

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár errefelé még a negyedik rész sem jelent meg, a japánok már elkezdhetik alkoholos vattával tisztogatni a DualShock kontrollerüket a Yakuza: Of the End boltokba kerülésének alkalmából. Az új rész alaposan felkavarja a sorozat állóvizét: a maffiás sztori egyszerre rémtörténetté változik majd.

Bármennyire nem szeretnék ezt a nyugati rajongók, a Yakuza-sorozat egyes részei egy éves lemaradással, késéssel teszik tiszteletüket Japánon kívül: míg a Yakuza negyedik része már tavaly megjelent a szigetországban, addig errefelé csak márciusban fog (legalábbis Amerikában, az európai premier dátuma még mindig nincs eldöntve). Ennek köszönhető többek között az is, hogy két nappal a Yakuza 4 amerikai megjelenése után Japánban már kapható lesz a Yakuza: Of the End is, amely valószínűleg csak 2012-ben érkezhet meg nyugatra.

A hetedik Yakuza-játék (ugye eddig volt négy epizód, plusz a PSP-s cím és a feudális Japánban játszódó spin-off) alaposan elrugaszkodik a korábbi alapoktól, s a jól megszokott maffiás történetet zombi-apokalipszis váltja fel: a Kamurocho lakosai élőhalottá változnak, a várost csak négy ember - egészen véletlenül pont az előző játékok jeles karakterei - tudják megmenteni.

A Yakuza japán oldalán egy visszaszámláló is felbukkant, a Famitsu korai jelentése szerint a Yakuza mobilos változatát fogja majd bejelenteni a Sega. Ha minden igaz, a játék szorosan összekapcsolódik majd a Gree nevű japán közösségi oldallal, és a játékosok fegyvereket is csereberélhetnek majd a PS3-as és a mobilos kiadások között, de egyelőre ez minden, amit tudunk róla.

1.
1.
waynerooney108
A Yakuza játékokat ismerve, plusz még egy kis zombi-cuccal megspékelve nem lesz olyan rossz!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...